Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan rázzam fel magam?...

Hogyan rázzam fel magam? Hogyan ráznátok fel magatokat?

Figyelt kérdés
Gyeden vagyok, egy gyerkőccel ( mármint egy van, még nincs tesó :))) és most valhogy nincs kedvem semmihez....mosni kéne, leszedni a szárazat, portörlés, porszívózás, felmosás, a vásárlásról és főzésről ne is beszéljünk...néha elmegyünk sétálni a környékbeli mamákkal együtt, de ők nem barátok...barátaim jelenleg nincsenek...hétvégente elmegyünk hármasban a nagyszülőkhöz...tök erőtlennek érzem magam és semmihez semmi kedvem...a babó most épp alszik...hogy csináljak jobbkedvet magamnak? kevés a pénzünk, kevés az inger, ez is a gond...:(( Ti hogy álltok?
2009. márc. 30. 11:47
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
És te merre felé laksz?(még mindig az első válaszoló:) )
2009. márc. 30. 15:08
 12/27 A kérdező kommentje:
Főváros most épp. Akkor virtuális kismama-klub?!!!
2009. márc. 30. 15:49
 13/27 anonim ***** válasza:
Sopron: Anita vagyok, felőlem oké!
2009. márc. 30. 16:07
 14/27 A kérdező kommentje:
A groups.yahoo.com-on tud valaki közös portált csinálni vagy valahol máshol már vált be?
2009. márc. 30. 16:23
 15/27 anonim ***** válasza:
Én csepeli vagyok, és hasonló cipőben járok. Érdekelne ez a baba-mama klub:-). értesítsetek lécci hogy mik a fejlemények!!!!!
2009. márc. 30. 16:48
 16/27 anonim ***** válasza:
Nekem is jó lenne! Majd írjátok meg, mi van! Kiskőrös
2009. márc. 30. 16:49
 17/27 anonim ***** válasza:
Anita, Sopron: sajnos én nem vagyok túl gyakorlott netező, csak most kezdtem próbálgatni, úgyhogy szóljatok majd, hogy hova menjek.:-)
2009. márc. 30. 18:35
 18/27 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én is beszállnék ebbe a klubba, az ország déli részéről!Remélem sikerül összehozni

2009. márc. 30. 21:30
 19/27 anonim ***** válasza:
Sopron,Anita: Hé, emberek! Mi lett az elhatározással? Senki?
2009. márc. 31. 19:05
 20/27 anonim ***** válasza:
Zsuzsa Kiskőrös. Én sajna nem vagyok nagy számítógép és net zseni. Remélem, azért összejön :)))
2009. márc. 31. 20:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!