Nem szoktátok magányosnak érezni magatokat?
Én együtt élek a férjemmel, így nem.
Mióta tart ez a kiutazgatás és meddig lesz még így?
Nem vészmadárkodásból írom, inkább csak azért, hogy hátha még van lehetőségetek változtatni. Az én apám is így dolgozott, és nem állítom, hogy csak emiatt, de elváltak a szüleim. Hosszútávon így nem lehet párkapcsolatban élni. Persze ha belátható időről van szó, az más.
Nem tudtok ti is kiköltözni a babával?
Sok erőt Neked!
Szia!
Melyik kerületben laksz? Séta közben, játszótér közelében nem tudsz esetleg beszélgetni más anyukákkal?
Úgy 1 hónapja, és még legalább ennyi van. Viszont utána messzebb lesz külföldön munka, ahonnan havi hazajárás lesz, de oda mi is megyünk úgy fél évre rá. Csak előbb meg kell teremteni ott a körülményeket a picinek, hogy mi is kiköltözhessünk. Általában elvagyok itthon, meg szüleimhez is hetente 1x elmegyünk, csak pl. ma is olyan magányosnak érzem magam... :(
A mi kapcsolatunknak a távolság nem árt, már rosszabbat is kibírtunk és inkább csak erősített rajta...
Játszótérre nem szoktatok járni?
Nagyon jó a Kanizsai,a feneketlen s az Sztk mögötti?
Én is XI.kerületi vagyok.
Hát akkor nem olyan rossz a helyzet, belátható ideig kell kibírni.
Próbálj fórumozni, interneten ismerkedni, és majd csak eltelik az idő. Meg a babáddal is egyre többet tudsz majd "kommunikálni", ahogy nő.
Kitartás!
első
Szia! De sajnos igen, pedig az én férjem Magyarországon, de sokat dolgozik...
Beszélgess gyerekes anyukákkal, ha még nem játszóztok akkor közös séta?
Nálunk az bevált. Ha van kedved írj privit, bár én a 22.-ben lakom, de mobilak vagyunk..., én nem nagyon bírom itthon a bezártságot... :)
Azt a fél évet meg csak ki lehet bírni míg Ti is kimehettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!