Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem szoktátok magányosnak...

Nem szoktátok magányosnak érezni magatokat?

Figyelt kérdés
Kisfiam 4 hónapos, a férjem meg külföldön dolgozik, másfél hetekre megy ki, és utána pár napot van itthon, de akkor is egy itthoni munkán dolgozik. Ti nem szoktátok magányosnak érezni magatokat otthon? Mit szoktatok csinálni? A kerületben nem nagyon ismerek senkit...
2011. szept. 3. 14:56
 1/9 anonim ***** válasza:

Én együtt élek a férjemmel, így nem.

Mióta tart ez a kiutazgatás és meddig lesz még így?

Nem vészmadárkodásból írom, inkább csak azért, hogy hátha még van lehetőségetek változtatni. Az én apám is így dolgozott, és nem állítom, hogy csak emiatt, de elváltak a szüleim. Hosszútávon így nem lehet párkapcsolatban élni. Persze ha belátható időről van szó, az más.

Nem tudtok ti is kiköltözni a babával?

Sok erőt Neked!

2011. szept. 3. 15:01
 2/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Melyik kerületben laksz? Séta közben, játszótér közelében nem tudsz esetleg beszélgetni más anyukákkal?

2011. szept. 3. 15:04
 3/9 A kérdező kommentje:

Úgy 1 hónapja, és még legalább ennyi van. Viszont utána messzebb lesz külföldön munka, ahonnan havi hazajárás lesz, de oda mi is megyünk úgy fél évre rá. Csak előbb meg kell teremteni ott a körülményeket a picinek, hogy mi is kiköltözhessünk. Általában elvagyok itthon, meg szüleimhez is hetente 1x elmegyünk, csak pl. ma is olyan magányosnak érzem magam... :(

A mi kapcsolatunknak a távolság nem árt, már rosszabbat is kibírtunk és inkább csak erősített rajta...

2011. szept. 3. 15:05
 4/9 A kérdező kommentje:
XI. kerületben. Igazából nem vagyok az a nagy bandázós, meg itt már mindenkinek nagyobb babája van és már összeszokott csapatok vannak...
2011. szept. 3. 15:06
 5/9 anonim ***** válasza:
magányos nem vagyok, a fiam a társaságom, de a férjem nagyon hiányzik. Már 5. hete, hogy 2-3 napra hazajön, utána vissza delegációba. Már elég rosszul viselem, de általában van bőven tennivalóm, az lefoglal.
2011. szept. 3. 15:07
 6/9 anonim ***** válasza:

Játszótérre nem szoktatok járni?

Nagyon jó a Kanizsai,a feneketlen s az Sztk mögötti?

Én is XI.kerületi vagyok.

2011. szept. 3. 15:09
 7/9 anonim ***** válasza:

Hát akkor nem olyan rossz a helyzet, belátható ideig kell kibírni.

Próbálj fórumozni, interneten ismerkedni, és majd csak eltelik az idő. Meg a babáddal is egyre többet tudsz majd "kommunikálni", ahogy nő.

Kitartás!

első

2011. szept. 3. 15:09
 8/9 A kérdező kommentje:
Játszótérre még nem járok Vele, majd ha nagyobb lesz. XI. kerületen belül Gazdagréten lakom. Amiket mondtál az kicsit messzebb van, busszal kéne lemenni, arra még nem voltunk...
2011. szept. 3. 15:13
 9/9 anonim ***** válasza:

Szia! De sajnos igen, pedig az én férjem Magyarországon, de sokat dolgozik...

Beszélgess gyerekes anyukákkal, ha még nem játszóztok akkor közös séta?

Nálunk az bevált. Ha van kedved írj privit, bár én a 22.-ben lakom, de mobilak vagyunk..., én nem nagyon bírom itthon a bezártságot... :)

Azt a fél évet meg csak ki lehet bírni míg Ti is kimehettek.

2011. szept. 3. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!