Hogyan tudjatok magatokat energival feltolteni kisbaba mellett? Mikor mar ugy erzitek nem birjatok?
én is így éreztem néha. aztán belekezdtünk egy lakásátépítésbe, baba mellett, úgy hogy benne élünk.
4 hónsapja éjjel-nappal pakolok, takarítok, mellesleg babázok is.
most tart a végén a felújítás. hát egy élmény az olyan nap, amikor csak babáznom és főznöm kell! nem is értem, mi volt a bajom előtte.
néha többet kell vállalni egy időre, hogy észre vegyük milyen jó dolgunk van.
nem kioiktatásból írtam, de tényleg döbbenet, az ember mennyire bele tud gabalyodni a saját problémáiba, már nem is lát mást.
azt elhiszem, hogy nagyon nehéz lehet barátok, család közelsége nélkül élni. ott nem találsz más családos emereket, akikkel jóban lehetnétek?
Én néha tartok egy lusti napot. Amikor direkt nem pörgök azon, hogy mi nincs kész. Olyankor egész nap csak babázom. Csak a napi minimális házimunkát végzem el, és magunkkal törődöm.
Néha önzőnek kell lenni, és megtanulni, hogyan tedd könnyebbé az életed. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!