Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Okoztatok már véletlenül...

Okoztatok már véletlenül valami sérülést babátoknak? Hogy tettétek túl magatokat a dolgon?

Figyelt kérdés
Ma játszottunk a 22 hónapos fiammal és kb. térdmagasságból kiugrott a kezemből :(((((. Megütötte a fejét, lett egy kék folt rajta. Ő gyorsan túllépett a dolgon, picit sírt, aztán azonnal játszani akart tovább. Én totál kész vagyok, annyira sajnálom, iszonyúan gyötör a lelkiismeretem. :(:(:(
2011. júl. 20. 23:29
 1/10 anonim ***** válasza:
61%

persze... és sehogy

hisztizett, felkaptam és nagy lendülettel bevittem a szobájába. csak az volt a baj, hogy pont az ajtónál kivágta magát a kezemből, én meg már benne voltam a lendületben így kapott egy hatalmasat az ajtófélfától :(((( míg élek nem bocsájtom meg magamnak :(

2011. júl. 20. 23:32
 2/10 anonim ***** válasza:
88%

Igen :(

2 éves múlt, mikor is kijött egyszer utánam a bejárati ajtó elé (csak kiraktam a szemetet) és nem láttam, hogy a hátam mögött van szegénykém. És pont huzat volt, becsapódott a bejárati ajtó, és ott volt a hüvelykújja... Ordított mint a sakál. Belilult a körme, nem tudta hajlítani... Kipróbáltam magamon, milyen érzés, azt hittem ott pisilek be...

Elvittük röntgenre, szerencsére nem tört el, de egy napig csak ölben volt el, mert ha megfogott valamit, már dobta is el, és sírt, mászott rám... :(( Hát néha előfordul, nagyon vigyázni kell. Jobbulást!

2011. júl. 20. 23:33
 3/10 anonim ***** válasza:
83%
2. vagyok, ja, és hát aznap nagyon rossz volt nekem is, de másnapra túltettem magam rajta, hiszen nem direkt történt, hanem szerencsétlen véletlen volt.
2011. júl. 20. 23:35
 4/10 anonim ***** válasza:
61%

Sajna épp ma kapott a fejére egy nagy búbot tőlem a kisfiam. :( (22 hónapos lesz szintén)

Rohant ki hozzám kiabálva az egyik szobából, az ajtó be volt hajtva, én meg rohantam be, ahogy meghallottam a kiabálását. Hát a kis hüle ott állt az ajtóban, és ahogy nagy slunggal mentem, rányitottam gyakorlatilag a fejére az ajtót. :(

Ilyenek előfordulnak néha, ne emészd magad...

2011. júl. 20. 23:36
 5/10 anonim ***** válasza:
61%

Balesetek előfordulnak.

Én a fiam orrába dugtam fel a picit törött végű üveg porrszívó orrszívót. Nagyon pici darab pattant ki belőle (talán az utolsó elmosásnál?) és nem vettem észre. Naná, hogy végigkarcoltam belül az orrlyukát, vérzett is rendesen.

Sajnáltam iszonyúan, de nem volt szándékos, baleset volt. Megnyugodott, én is, a töröttet kidobtam és vettem ugyanolyat műanyagból.

2011. júl. 20. 23:39
 6/10 anonim ***** válasza:
61%
Hosszú körmeim voltak, saját, de nagyon hosszú amikor született. Megkarmoltam véletlenül, mindig eldöntöttem hogy jobban figyelek, de mikor véletlenül majdnem a kukijába karmoltam pelenkázásnál, utána levágtam és azóta is csutkára vágom.
2011. júl. 20. 23:40
 7/10 anonim ***** válasza:
75%
Igen okoztam már és még most is nagyon bánt, pedig már két hónapja volt. Hat hónapos volt már amikor pelenkázás után "állítottam" fel akkor sokszor kirúgta magát. Akkor is a cicimnek nekitámasztotta a talpait és onnan kirúgta magát én meg ugye fogtam a kezét és pont belefejelt a polcba a pelenkázó felett. Pont a kutacsa mellett ütötte meg egyből piros lett és nőtt egy pukli rajta, szegénykém ordított nagyon, pedig az oltásoknál sem sír. Ahogy utána az első pillanatban rám nézett azt soha nem felejtem el. Hála az égnek semmi baja nem lett.
2011. júl. 21. 08:50
 8/10 anonim ***** válasza:
64%
egy éves a kisfiam, és a szülinapi trtáján belemarkolt a gyertyába, eddig nem lett semmi baja mert nagyon nagyon figyelek rá, de nálunk ez van most megörökitva a videon. van egy holyag az egyik ujján, én meg sirtam a szülinapján a vendégek elött, ö 10 perc alatt elfelejtette.
2011. júl. 21. 11:05
 9/10 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Köszönöm a válaszokat!!! Sajnos előfordulnak balesetek, hiába igyekszik mindent megtenni az ember, hogy elkerülje őket :(. A kisfiam már elfelejtette az egészet, de nem tudom nekem mikor sikerül feldolgozni, hogy nem tudom megtartani és koppan a parkettán... :(

Kívánom mindannyiunknak, hogy ezeken a baleseteken kívül mást már ne tudjunk mesélni :)!

2011. júl. 21. 12:58
 10/10 anonim ***** válasza:
64%

igen...:(

kisfiam 2 éves volt, bent játszott a szobájába és a huzat becsapta az ajtót, én meg nagy lendülettel mentem szólni, hogy kész az ebéd, nyitottam az ajtót, ő meg pont jött volna ki, így jól homlokon vágtam az ajtóval, sírt (én jobban), belilult, aztán elfelejtettük.:) azóta óvatosabb vagyok, de nem lehet mindent kivédeni, véleltlenek előfordulnak sajnos.

2011. júl. 21. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!