Hogyan rázzam fel magam? Hogyan ráznátok fel magatokat?
Figyelt kérdés
Gyeden vagyok, egy gyerkőccel ( mármint egy van, még nincs tesó :))) és most valhogy nincs kedvem semmihez....mosni kéne, leszedni a szárazat, portörlés, porszívózás, felmosás, a vásárlásról és főzésről ne is beszéljünk...néha elmegyünk sétálni a környékbeli mamákkal együtt, de ők nem barátok...barátaim jelenleg nincsenek...hétvégente elmegyünk hármasban a nagyszülőkhöz...tök erőtlennek érzem magam és semmihez semmi kedvem...a babó most épp alszik...hogy csináljak jobbkedvet magamnak? kevés a pénzünk, kevés az inger, ez is a gond...:(( Ti hogy álltok?2009. márc. 30. 11:47
1/27 anonim válasza:
Szia! Nekem is vannak ilyen napjaim, ilyenkor nem erőltetem nem csinálok semmit csak a gyerek dolgait. Én is néha eléggé unom a társaság mentes napokat, és úgy veszem mindig észre, hogy a kisgyerekes anyukák nem szeretnek ismerkedni inkább elvannak magukban, amit itt olvastam is párszor. Pedig jó lenne vkivel jót dumcsizni meg ilyenek. Mostanában szoktam nézni ilyen ingyenes programokat ahová el tudunk menni a kisfiammal, de az se mindig van, a többi meg drága az én pénztárcámnak...
2/27 A kérdező kommentje:
Te milyen ingyenes programokat találtál?
2009. márc. 30. 11:59
3/27 anonim válasza:
Itt a tavaszi fáradtság.. sajnos. Igen, ez nálam is néha előjön, ilyenkor tényleg nincs az embernek kedve semmihez. Ha halaszthatók a dolgok, nyugodtan hagyd most ki, majd esetleg holnap, vagy utána megcsinálod. Pihenj egy kicsit, esetleg sétáljatok csak ketten a babával, menjetek el kicsit nézelődni, kikapcsolódni... Én is néha így teszek, pedig nálunk már 4 gyerek van, de a napi rutinba bele lehet néha unni, ilyenkor fogom a kislányomat és elindulunk. Esetleg keresd meg a régi barátokat, hiszen azért, mert neked kisbabád van, azért nem kell feladnod a kapcsolatot velük.
4/27 A kérdező kommentje:
A barátságaimat nem én, hanem ők rúgták fel. Veszélyeztetett voltam, de rám se néztek se akkor, se azóta. :(
2009. márc. 30. 12:10
5/27 anonim válasza:
Én már gyesen vagyok, okt.-ben volt 2 éves a kisfiam. Én is hasonló cipőben járok, szinte folyamatosan kedvetlennek érzem magam. Nekem sincsenek barátaim, elköltöztünk másik városba a férjem munkája miatt, nem igazán ismerek senkit. A próbálkozásaim sorra kudarcba fulladnak. Szeretnék már dolgozni menni, de nem találok munkát. Viszont mindig próbálok pozitívan gondolkodni. Nem akarom, hogy a gyerekeim (2 van) azt lássák, hogy egy "depis" anyukájuk van. Ennek ellenére el szokott szakadni a cérna. Ilyenkor a páromra próbálok támaszkodni, vagy neten próbálom meg felkeresni a régi barátokat, ismerősöket egy kis dumcsira, tanácsért. Pénzt nekünk sem nagyon van, ezért is kéne a munka, meg a társaság miatt is. A játszóteres anyukákkal nálunk is ez a helyzet. Nem barátok. Néha cseverészünk, de ennyi.
6/27 anonim válasza:
Örülök a kérdésnek. Megerősít abban hogy nem vagyok egyedül ezzel az érzéssel.
Várom a válaszokat hátha valami továbblendít.
Sok erőt.
7/27 A kérdező kommentje:
Csináljunk kismama klubot. Hol laktok? :)
2009. márc. 30. 13:37
10/27 anonim válasza:
Első vagyok! Budafokon lakom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!