Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy altassam így a 16 hós...

Hogy altassam így a 16 hós kisfiam? Ti mennyire hagyjátok kimerülni a kisgyereketeket?

Figyelt kérdés

Ma megcsinálta, hogy hiába volt álmos, mindent kitalált, hogy ne kelljen elaludnia. Pattant fel, amint tudott. De ahogy autóba került, szóval nem tudott kipattanni, ezt-azt kitalálni, azonnal elaludt.

Hasonló habitusú babák anyukái, nálatok hogy van a nappali alvás? Éjjel csak 10 órát alszik, szóval kell neki a nappali alvás is. Ma még a babakocsiban sem volt hajlandó elaludni.

2011. jún. 9. 22:36
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

Hát igen, akinek nem ilyen a kisgyereke, nem is érti. Van természetesen napirendünk, nem is értem miről ír, aki ezt írta. Minden este szinte percre pontosan 8-kor alszik el és reggel 6-kor ébred, ez 90%-ban így megy. Az más kérdés, hogy nem akar nappal aludni, a kettőnek semmi köze egymáshoz. A másik, hogy ők is nőnek és folyamatosan felülírják a napi szokásaikat.

Az igaz, hogy most úgy csinálja, mintha rossz lenne aludni, már én is azt várom, hogy mikor gondolja ezt máshogy. Barátnőm mesélte, hogy neki a húga volt ilyen (nagy a korkülönbség, emlékszik még) sokszor ő sem tudott aludni, mert sírt a húga, hogy nem akart aludni, aztán egyszer megváltozott és ma 18 évesen viszont bepótolja kamatostól az alvást.

Ezt a melléfekvőset kellene próbálni akkor nappal is, már este nagyon szépen elalszik úgy, de nappal eddig annyira tiltakozott, hogy ráhagytam inkább. Köszi a hasznos hozzászólásokat!!!

2011. jún. 10. 15:27
 22/24 A kérdező kommentje:
Moncsi 82 írta le pontosan, ha "le van korlátozva", akkor nincs gond. Én azt szoktam mondani, hogy olyan mint James Bond, a világ nem elég. Nem hiperaktív, de ezt tőlem örökölhette, ha valami érdekli, akkor nincs fáradtság, csak ugye ő még kicsi ehhez, főleg az éjszakai 10 óra alvása sem túl sok, ezért sem hagyom rá.
2011. jún. 10. 15:31
 23/24 anonim ***** válasza:
Igen ez igy van. Ő most van abban a korban,hogy mindent fel akar fedezni és nincs idő az alvásra :D
2011. jún. 10. 19:24
 24/24 anonim ***** válasza:
Szia! Megkérdezhetem hogy alakult végül is az alvàsotok? :) Kisfiam kb. olyan mint a Tied volt! Most 19honapos! éjszaka ö is keveset alszik, délben bealszik a jàrokàban vagy altatom, ugy hogy mellé fekszem! Este ugyan ez visszem 9 körül aludni, és 10ig fél11 altatom, mert ha elalvàs utàn nem vàrok még 20percet nem tudom betenni az àgyàba mert felébred és üvölt!:) Még ràcsosàgya van, gondolkozunk, hogy szétszedjük e!?
2012. jún. 11. 07:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!