Meddig hagyjátok sírni a babátokat? Van itt olyan anyuka, akinek a babájának szívzöreje van?
semeddig sem!!!!
most komolyan azon aggódsz, hogy sírni kéne hagynod a csecsemődet? ne csináld már, normális anya ennyi idős babát nem hagy sírni, nem azzal kapatod fel, nem lehet elkényeztetni ilyen picit.
gondolj bele, eddig a pocakodban volt, nem tudta mi az a fázás, éhség, anya hiány, most meg feküdjön abban a rideg kiságyban tök egyedül és még az anyukája is magára hagyja???
csak azt érnéd el vele, hogy elveszítsd a bizalmadat!
*elveszítsd a bizalmát
elírtam, bocsi. első voltam...
Nem hagyom sírni a gyerekeimet. Max amíg kimegyek pisilni.
6 hetesen még nem fogod elkapatni.
Még csak most született, veled volt 9hónapig, ne várd el tőle, hogy most egyedül legyen, segíts neki, szeretgesd és ölelgesd, amennyire igénye van.
És jobbulást kívánok neki!
most az a 2 perc, nem a világ, majd utána sokkal jobban megszeretgeted.
de beszélj hozzá, kiabálj ki a retyóról, hallja, hogy ott vagy csak nem tudsz épp odamenni :)
Szerintem a nevelés ott kezdődik, amikor hazaviszed a kórházban.
Pl ha akkor magad mellé veszed aludni, sosem fogod átszoktatni:)
Én úgy gondolom, hogy egy 6 hetes babát is fel lehet kapatni.
A kontrollon kérdezd meg az orvost, hogy árt-e neki, ha sír (bár nemhiszem, hogy így lenne).
Egyébként az én lányom is szívzörejes, de neki csak a 2 hónapos kontrollon vették észre, a kardiológiai vizsgálat és az UH negatív volt.
Egyévesen megint megyünk.
Állítólag apának is volt meg nekem is, kinőttük.A babák 80%-a kinövi a doki szerint.
7 hónapos a lányom
(Nincs felkapatva, saját ágyban alszik és a hisztijét figyelmen kívül hagyom-mert tud azt is, bár sokak szerint ő még nem tudhat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!