Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Meddig hagyjátok sírni a...

Meddig hagyjátok sírni a babátokat? Van itt olyan anyuka, akinek a babájának szívzöreje van?

Figyelt kérdés
Igazából nem szeretném felkapatni a kislányomat,de vele született szívzöreje van, 6 hetes, majd a hónap végén megyünk kontrollra. Ha sír,nincs szivem egy picit sem hagyni,mert annyira zaklatott és kidagad az ér a kis fején,valamint rohamosan veszi a levegőt. Tudom,h eleve gyorsabb a pulzusuk és a szívverésük,de neki különösen hevesen emelkedik a mellkasa. Mindig felveszem,ha sír...és este is kézben ringatom el,amíg el nem alszik. Nem csak leteszem az ágyában és hagyom,majd elalszik magától...de nem szeretném,ha későbbiekben meg nem tudna nélkülünk elaludni!
2011. aug. 4. 14:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Második válaszoló vagyok. A babákat nem lehet elkapatni. Legalábbis az enyéimet nem lehetett. Nekem aztán mondhatják, hogy erősödik a tüdeje, ha sír akkor kézben a helye. A szívem is ezt mondja. Az más, ha éppen öltözik, vagy wc-n vagyok. Az öltözést ahogy nőnek megszokják. Egyik babám sem lett elkapatva. Az egyik gyermekem kétszemélyes volt, felváltva kellett fogni. Hasfájós volt, rengeteget sírt. A második gyermekemet soha nem kellett külön fölvenni, evett, aludt. Pedig ha megnyikkant már fel is vettem, mégis ritkán nyikkant. Harmadik gyermekem szintén. Most a negyedik gyermekemnél először van, hogy néha nyafizik. Ekkor a sírása is nyafiszerű, kicsit panaszkodós. Olyankor elég ha kicsit beszélgetünk vele, hiszen olyankor csak társaságra vágyik. Viszont ha éppen nem tudok menni ilyenkor, nem lesz belőle nagy sírás. Azt hiszem, ha szívzöreje lenne és nem tudnám, hogy sírhat-e, még nyafizni sem hagynám.
2011. aug. 5. 06:44
 12/13 A kérdező kommentje:
Én sem hagyom,felveszem,de üvölt a kezemben is. Nem tudom megnyugtatni. Nem tipikus hasfájós,hanem a kaki jön ki nehezen. Órákig csavargatja a pociját, fortyog az egész kis bélrendszere...amint kijön,aminek ki kell, megnyugszik. Már mindent szert kipróbáltunk, tegnap este sajni lázmérőzni kellett,de 2 órát ordított szegénykém. Remélem nem viseli meg nagyon! :(
2011. aug. 5. 08:19
 13/13 anonim ***** válasza:
Szegénykém, nagyon rossz lehet így látni. A hőmérővel nem ártasz, ha megerősödik, kijön majd a kaki magától is. Laevolacot próbáltátok? Bár az én kicsimnek mindegy volt, néha nekem is úgy kellett kicsalogatni.
2011. aug. 9. 09:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!