Hogy altassam így a 16 hós kisfiam? Ti mennyire hagyjátok kimerülni a kisgyereketeket?
Ma megcsinálta, hogy hiába volt álmos, mindent kitalált, hogy ne kelljen elaludnia. Pattant fel, amint tudott. De ahogy autóba került, szóval nem tudott kipattanni, ezt-azt kitalálni, azonnal elaludt.
Hasonló habitusú babák anyukái, nálatok hogy van a nappali alvás? Éjjel csak 10 órát alszik, szóval kell neki a nappali alvás is. Ma még a babakocsiban sem volt hajlandó elaludni.
nem jó, hogy kocsiban altatood nappal, összezavarodik, hogy most akkor sétálunk vagy alszunk?
sötétítsd be a gyerekszobát, tedd be a kiságyba és gyere ki! ha sír, menj be, vigasztald meg és gyere ki.
ne izgasd azon magad, hogy feláll, hagy álljon, majd megunja és lefekszik :)
Ennyi idős a lányom, mint a te fiad.
Este 9-10 között elalszik és reggel ált. 9-10 között kel fel.
Nappal én ebéd után altatom, 12-13 között megebédel, majd megcsinálom neki a tejitalt 1,5-2 dl, mire megissza már alszik is, mint a bunda. Persze besötétítek neki, 1,5-2 órát alszik napközben.
Ha autóval megyünk nem alvásidőben, előfordul, hogy ő is elalszik.
Amúgy, ha a lányom azt csinálja, hogy nem akar aludni én nem erőltetem, majd ha álmos elalszik. Legalábbis az én lányom, ha elfáradt tutira bealszik, és még ringatni sem kell.
Most, hogy "jó idő" van legyetek kint sokat, homokozzon, fárassza le magát.
A tejital evése közben, más után nem alszik be! Nála ez az altató.
Amúgy ha tudnád, hogy a lányom mit megy egész nap, nem hiszem, hogy azt írnád, nem egy habitusúak a gyerekek. Mi a babakocsit már nem használjuk csak hosszabb távra 30-40 perces gyalogútra, kézen fogva sétálunk, igaz tovább tart, minta kocsival mennénk, de legalább hozzászokik a sétához!
22 hónapos a kislányom..nálunk is szörnyű a nappali alvás,..itthon nem alszik..inkább sír..én meg nem akarok idegeskedni..
nekem fél 10-től alszik reggel kb, 9-ig kész..
nappal meg,mesét néz pihiképpen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!