Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem szeretem a babám?

Nem szeretem a babám?

Figyelt kérdés

Van két gyerekem,a kisebbik 8 hónapos.Nem nagyon akartam őt megtartania kis korkülönbség,a házzasságom válsága,és egyéb tényezők miatt.Amikor megszületett,elég komoly depim lett,ami ugy a gyermekágyi időszak után csökkent,de igazi érzelmeket csak 5 hónapos kora körül kezdtem el érezni iránta.A szülés utáni depresszióm elég durva volt,mindenért őt hibáztattam,amikor a férjemmel veszekedtünk nem egyszer mondtam azt is hogy gyülölöm mind a kettőjüket :-( Volt hogy szabályos késztetést éreztem hogy megüssem.Persze soha nem tettem-tenném meg,de amikor éjjel sokadjára kelt fel,minden bajom volt,ezer problémám,és amikor elkezdett sirni ilyet éreztem.:-( Ez szörnyü érzés.Nem tudom érzett e már ilyet valaki közületek.

Most 1-2 hete megint előjöttek ezek az érzések,és fogalmam sincs mitől.Rettenetesen ingerült vagyok vele,főleg amikor harmadjára kelti fel az egy hete lázas nagyobbik lányomat a visitásával... Egyébként mindent megkap,semmiben nem szenved hiányt,sokat nevetgélek vele,és normál körülmények között sokat szeretgetem is.Ha kettesben vagyok vele,akkor mindent szépnek és jónak látok,de ha mindkét gyerek épp visit,vagy felkelti a kicsi a nagyot akkor nagyon ki tudok akadni:-( Sokszor gondolok arra most megint mennyivel könnyebb lett volna a z életem ha ő később születik.

Bocsi hogy hosszu lett és kusza,remélem azért érthető voltam. :-(((

2011. máj. 19. 12:39
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

13:44 es,igen irj privit kérlek,nagyon érdekel a dolog!

Utolsó válaszoló,megadhatod a számát,egyébként merre felé található?

Köszi a válaszokat,persze irhattok még,és mostmár leirom mi miatt irtam ki a kérdést,ma azt mondtam a telefonba a férjemnek,hogy " Ez a szemét már megint felkeltette a gyereket" :-(((

2011. máj. 19. 20:13
 22/28 A kérdező kommentje:
És te,akinek a hormonjaiddal volt baj,mennyi időú után jöttél rendbe?A körzeti orvosod csak levette a vért és már ki is derül a bibi? Amugy tudod melyik hormon volt a felelős?
2011. máj. 19. 20:22
 23/28 A kérdező kommentje:
Előbb a 79%os 13:44 es válaszolóra gondoltam,de most jöttem rá hogy nem veled történt a dolog,akkor biztos nem tudod az előző kérdéseimre a válszat.
2011. máj. 19. 20:24
 24/28 anonim ***** válasza:
Jajj Istenem...szegénykém. Abszolút átérzem a helyzeted. A dokim Budapesten rendel (budapesti vagyok) a 13.kerületben. Te budapesti vagy?
2011. máj. 19. 20:31
 25/28 anonim ***** válasza:
Abszolút átérzem,amit írtál. Én is szülés utáni depresszióval küzdök,sajnos egyedül,bár érzem,hogy kellene egy pszichológus. Alapvetően türelmetlen természetű vagyok. De kifordultam önmagamból. Én sokszor hangosan rászólok a 8 hónaposomra,utána pedig nem győzöm szeretgetni,mert olyan lelkiismeret furdalásom van,hiszen szegény nem szándékosan nyűgösködik. A férjem jelenlétében szoktam kiborulni én is,és ha beszélni próbálok vele,ő is csak azt szajkózza,hogy ezt már sokszor hallotta,és nem érti milyen segítséget várok tőle.Eljutottam a magam erejéből addig,hogy most már a babával sokkal nyugodtabban viselkedem,és imádom őt. Én úgy érzem,hogy a férjem negatív hozzáállása miatt jutottam ilyen rossz passzba(de lehet hogy csak én érzem így).Hiányzik a szeretete,mert az erőt adott volna,hogy ez az egész sose alakuljon ki bennem. De,mint írtam a saját erőmből most már egyre erősebbnek érzem magam, szinte magamra erőltetem,hogy igenis nyugodt,mosolygós legyek,mint amilyen korábban voltam.Az akarok lenni,aki régen voltam!És küzdök ezért nap,mint nap! Sosem beszéltem az érzéseimről a férjemen kívül senkinek,azt hittem,csak én érzek így,de látom sokan vagyunk. Az a hormondolog engem is érdekelne.
2011. máj. 19. 21:07
 26/28 A kérdező kommentje:
Igen,én is sokszor azt érzem hogy a férjem feltétlen szeretete lenne az ami segit átlendülni a dolgokon,de ha rossz időszakom van sajnos mindig hátat fordit:-(
2011. máj. 20. 08:30
 27/28 anonim ***** válasza:
En hasonló helyzetben vagyok, csak az én férjem rendes velem. Viszont félek hogy a viselkedésemmel elűzöm, de egyszerűen kivagyok a babától. Úgy érzem hogy nem is szeretem
2021. nov. 1. 12:45
 28/28 anonim ***** válasza:
Azóta mi a helyzet, ha itt vagy még?
2022. jan. 20. 21:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!