Borzalmasan érzem magam amiatt, hogy szerintem nem szeretem eléggé a babám! El fog múlni?
Hasonló korú a lányom, és pár hete uez megy nálunk is! Sokszor nap végére idegileg én is kikészülök.
Hidd el, időnként mkivel előfordul, h besokall, nem gépek vagyunk!
Uúgy szereted, csak kicsit befáradtál! Ha nem így lenne, nem foglalkoztatna ez az egész!
3-4 hónaposan még más volt a babád is. Minden kornak vannak sajátosságai, néha könnyebb, néha nehezebb.
Add le 1 órácskára vkinek (apa, mama, barátnő), pihenj, sétálj, lepd meg magad vmivel (új ruha, 1 fagyi, 1 könyv), kapcsolódj ki!
Mi sokat sétálunk, mióta jó az idő, a kocsiban aránylag elvan a gyerek. Nem megyünk messzire, ha hiszti van, gyorsan visszafordulunk! :)
1-1 óra pihi után én is jobban érzem magam, több türelmem van.
És reggelente az álmos tekintete, az első mosoly, a napközbeni kacagások, az édes szuszogása éjjel mindenért kárpótol!
Kitartás és fordíts magadra egy kis időt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!