Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Borzalmasan érzem magam...

Borzalmasan érzem magam amiatt, hogy szerintem nem szeretem eléggé a babám! El fog múlni?

Figyelt kérdés
Most féléves, és pár hete nagyon hisztis lett. Az a minimum hogy nem kerülhetek ki a látószögéből, de ha ott vagyok, sőt néha mikor foglalkozom vele, akkor is ordít. De olyan agresszíven, hogy megijedek. Pedig születésétől fogva a lehető legtöbb szeretetet adtuk neki, szinte sosem hagytuk sírni. Vajon elmúlik ez? Emiatt már nem érzem azt a szeretetet amit 3-4 hónapos korában :( Érzett már valaki ilyet? És változott idővel?
2009. ápr. 7. 22:21
 1/4 anonim ***** válasza:
86%
hát szépen lehet öt nevelgetni hogy a te akaratod érvényesüljön mert így nem lesz kényelmes a minden napod de lehet hogy csak a foga miatt türelmetlen szegényke
2009. ápr. 7. 22:26
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen és változni fog hidd el! Amikor már a "szakadék" szélén állok egy pár nyűgös nap után, mindig alakít valamit ami miatt újra és újra "beleszeretek" :)
2009. ápr. 7. 22:49
 3/4 anonim ***** válasza:
11%
Mit fogsz vele csinálni majd, ha kétéves lesz????????????
2009. ápr. 7. 23:36
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Hasonló korú a lányom, és pár hete uez megy nálunk is! Sokszor nap végére idegileg én is kikészülök.

Hidd el, időnként mkivel előfordul, h besokall, nem gépek vagyunk!

Uúgy szereted, csak kicsit befáradtál! Ha nem így lenne, nem foglalkoztatna ez az egész!

3-4 hónaposan még más volt a babád is. Minden kornak vannak sajátosságai, néha könnyebb, néha nehezebb.

Add le 1 órácskára vkinek (apa, mama, barátnő), pihenj, sétálj, lepd meg magad vmivel (új ruha, 1 fagyi, 1 könyv), kapcsolódj ki!

Mi sokat sétálunk, mióta jó az idő, a kocsiban aránylag elvan a gyerek. Nem megyünk messzire, ha hiszti van, gyorsan visszafordulunk! :)

1-1 óra pihi után én is jobban érzem magam, több türelmem van.

És reggelente az álmos tekintete, az első mosoly, a napközbeni kacagások, az édes szuszogása éjjel mindenért kárpótol!

Kitartás és fordíts magadra egy kis időt!

2009. ápr. 8. 05:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!