Hogyan csináltatok anyatejberizst? Nektek is olyan borzalmasan büdös lett?
Figyelt kérdés
Így készítettem: vízben megfőztem a rizst, azután még hozzáöntöttem a felolvasztott anyatejet, abban is rottyant egyet-kettőt (ekkor már éreztem, hogy büdös). Ezután összeturmixoltam kis gyümölccsel. Kicsit nehezen vettem rá magam, hogy megkóstoljam, de ízre finom édeskés volt, csak a szaga...2010. nov. 15. 13:36
1/6 anonim válasza:
Anyatejjel még nem csináltam, csak tápszerrel. Én a tápszerrel már nem forraltam tovább, csak hagytam hogy beszívja a rizs fedő alatt. Szerintem anyatejjel sem szükséges forralni. Amúgy tápszerrel is elég büdi, de az íze jó.
2/6 anonim válasza:
Nem volt büdös,inkább olyan zsíros tej szaga volt.
7 hónaposan adtam a lányomnak:
anyatej+ HIPP natúr rizspeheyl+ meggy
3/6 anonim válasza:
előző
én sem forraltam, kiolvasztottam a tejet iható hőmérsékletűre és úgy raktam hozzá
4/6 anonim válasza:
A felolvasztott anyatej mindig nagyon nagyon büdös..Brrr. Olyan fémes szaga van. Én pl egyátalán nem voltam képes vele főzni, egy egész fagyasztónyi tejet dobtam a szemétbe.. :(
5/6 A kérdező kommentje:
Igen a zsírja lehet olyan büdös, mert a fedőre felrakódott, és az büdös maradt. Én attól féltem, hogy esetleg megromlott, vagy megsavanyodott, de az csak érződött volna az ízén is!?
Akkor megpróbálom még egyszer forralás nélkül, köszi!
2010. nov. 15. 14:30
6/6 anonim válasza:
Szerintem sem jó forralni én mindíg mindenhol azt olvastam,hogy mikrózni sem szabad az anyatejet mert megváltoztatja az összetételét,hát akkor még forralva!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!