Mit csináltatok eddig a babáddal?
már nem igazán babaa, hanem 2,5 éves, de ma ezeket:
Délelőtt elmentünk könyvtárba, de már ott nyűgös volt, mintha valami bujkálna benne( a nagyak 2 napig fájt torka, ma ment csak suliba)
Hazjöttünk, nem is beédelt, hanem magától lefeküdt és elaludt 1 perc alatt
Elvileg délután úszás lenne, nem tudom mi lesz.
Reggeliztünk, aztán nézett tv-t, formabedobóztunk, könyvet néztünk,játszottunk bevásárlósat, labdáztunk, csináltam pár fényképet róla :D Aztán ebédelt, és most alszik a kiscsaj :) Ha felkel megetetem és lemegyünk a boltba, ha hazaértünk főzök valamit, addig ő feltalálja magát ( ha nem akkor majd lassan apa is hazaér és játszik vele)...
Szokásos program :)
16 hónapos kislány anyucija
8 hónapos a kislányom.
Reggel fél 8 körül kelt. 8 után kivettem az ágyból, és mivel itthon van a férjem, így hármasban megreggeliztünk. Utána a férjem elment a dolgára, mi pedig játszottunk. Bár én inkább csak csendben figyeltem, amíg ő játszott.
Aztán zenét hallgattunk, és mivel aludni még nem akart, de nyűgös volt, kivittem fél órára az udvarra. Megnéztük a kutyákat, cicákat, beszélgettem kicsit a szomszéddal.
Aztán bejöttünk, és 3/4 12 óta alszik. Én netezek amíg felébred. Akkor megebédeltetem, és megyünk vásárolni. Utána megyünk sétálni egyet hármasban, meg visszük a kutyákat is.
5 körül uzsonna, aztán jönnek szintén babás barátok. Aztán az esti szokásos. :)
1 és 3 évesek.
Játszótéren voltunk délelőtt vagy másfél órát. Előtte utána itthon tevékenykedtünk: mostunk, főztünk. Most alszanak.
7-kor ébredtem fel én is, ő is, szerintem mind a ketten a lomtalanítós autó miatt ugató kutyákra. Szokásos reggeli rutin, tápszer neki, peluscsere, átöltözés, ismét peluscsere. Nekem kávé, reggeli, közben elindítottam egy mosást, ő meg a járókában állva méltatlankodott.
Délelőtt mosogatás, vízkőtelenítettem a mosogatót, rendbe tettem a konyhát, közben evett gyümölcsöt. Nekem teregetés, ő megpróbált bemászni a szárító alá, így megint a járókában kötött ki. Elkezdtem rendbe tenni a vendégszobát, addig ő a leendő autósülésében ülve rágcsált egy dinoszauruszt. Rendbe tettem a nappalit, ebédeltem, ő próbált belemászni a tányéromba. Evett ő is, most pedig horkolva alszik, én már kiteregettem a második adag mosást és faltam egy kis csokit. Netezek és nézem a Betty a csúnya lány c. sorozatot.
Ha felébredt uzsonnázik, utána pedig kimegyünk és sétálunk. Ill. én sétálok, ő meg nézelődik a babakocsiból.
7 hónapos a fiacskám.
22 hós a lányom!
Reggel felkeltünk felébresztettük apát is :)Még összebújtunk 3-an!Aztán apa elment, mi reggeliztünk, majd mentünk motorral a játszóra, de hosszabb motorozás lett belőle...Majd haza és babakocsival el a boltba!Onnan visszafelé még be a játszóra volt ismerős, beszélgettünk egy kicsit!
Aztán haza, vártuk a védőnőt,kismama vagyok, feltérképezte a házat :) Nem rég költöztünk ezt még nem látta!
Aztán mese cici alvás!Én ebédeltem, majd tornáztam, most itt vagyok!Ő ebédje kész, csak melegíteni kell ha felébred! :)
Délután vrajzolás Apa várás, aztán szerintem 3-an elmegyünk mamáékhoz!
22 hós kislány és 12 hetes pocakbabi anyuja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!