Lányom borzalmasan hisztis lett, alig lehet lenyugtatni. Van valami bevált módzser?
Figyelt kérdés
11 hónapos, és rettenetesen hisztis mostanában! Nem nő most foga, de nem hajlandó enni, úgy kell belimádkozni a kaját. A tápszert megeszi, de a kanalasakat nem nagyon akarja, legyen az "szülői koszt" vagy bébiétel. Egyik percben sír, a másikban nevet. Láza nincs, nem beteg. Az alvás is össze-vissza lett, egyiknap órákat alszik napközben, másiknap max 1 órát. Az én türelmem is nagyon fogytán van már, mert semmi nem jó neki! Mit tegyek, mitől lehet ez?!2009. nov. 17. 13:57
1/1 anonim válasza:
Szia!Az én lányom 15hónapos, és ugyanez a helyzet, bár most Ő lázas. De egyébként minden baj nélkül is hisztis. Nehéz tisztába tenni, nem szereti, ha hozzáérünk se. Még jó, h ha vhol vagyunk, ott szépen viselkedik. Az evés is stimmel:beleimádkozom az ételt, terelem a figyelmét közben. Sokáig(míg más babák már rég akaratoskodtak)azt hittem, nálunk elmaradnak ezek a dolgok, de sajnos nem. Próbálok határozottan, ám kedvesen uralkodni a helyzeten több-kevesebb sikerrel. Csak néha mérges is leszek, és azt elég nehéz lepleznem. Szerintem ez életkori sajátosság, kinél előbb, kinél utóbb. Gondolom kinövik, ha következetesek próbálunk lenni/maradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!