Mennyire erős a baba-mama kapcsolat? Tudja a babám, hogy én vagyok az anyukája, hogy nagyon szeretem és hogy rám mindig számíthat, én mindig itt vagyok neki?
persze. Bőrkontaktus alapján és illat alapján azonnal felismer. Kiváló radarjai vannak a piciknek.
az bizots hogy jobban alszik ha mellette vagy.
Már születésekor tudja, hiszen a hangodat már az anyaméhben is hallja, amikor még senkit nem fog megismerni, téged már akkor is. Nagyon jó érzés, majd meglátod!! :)
Az én kislányom már 3,5 hós, de pl. ha más felveszi, vagy játszik vele egyből engem keres és megnyugtató neki,hogy lát.
Szia!
Csak egy pelda, hogy mennyire felismer a picid szag alapjan is: Egy orara el kellett mennem otthonrol, amikor a kisfiam 1 hetes volt. Anyukam vigyazott ra, de elkezdett sirni a kicsim fel ora mulva, szoval anyukam probalta ringatni, setalni vele, hogy megnyugtassal. Nem sikerult, szoval ratette a parnamra, amin en aludtam ejszaka, es abban a pillanatban a kicsi megerezhette az "anyaszagot" es egybol abbahagyta a sirast es csukott szemmel, de nyitott szajjal el kezdte keresni a parnan a cicit. Szegenykem par percig eredmenytelenul keresett engem a parnan, aztan csalodottan folytatta a sirast. Szoval az illatok alapjan mar szuletes utan egybol felismer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!