Hogyan változott az életetek a baba születése után? Milyen lett a kapcsolat a család többi tagjaival, a nagyszülőkkel?
Szia! Nem érzem hogy megváltozott volna az életünk a férjemmel, pedig az első babánk született meg 14 hónapja. Az egy dolog hogy az ember mindenben az ő igényeihez igazodik / evés, alvás stb./ és hogy már kimozdulni sem csak úgy csettintésre megy, de szerintem ez nem változás, csupán egy állapot aminek előbb-utóbb vége lesz. A férjemmel viszont sokkal bensőségesebb lett a kapcsolatunk, azt nem tudom hogy magának a lányomnak köszönhetjük vagy az apás szülésnek, de úgy érzem jobban megbecsüljük egymást.
A család nálunk a közvetlen családot jelenti, tehát a testvéreim / a férjem egyke/ és a szüleim, illetve az anyósom. Mivel mind egy településen lakunk ezért sokszor jönnek unokázni, aminek én kifejezetten örülök, sokkal többet látjuk így egymást és sokkal jobb így.
Férjemmel amúgy is jó volt a kapcsolatunk, de még jobb lett.
Anyukámmal és apukámmal jobb lett. Annyi volt a probléma, hogy állandóan ide akartak jönni, és jó párszor megsértődtek, mire rá tudtam vezetni őket, hogy ez a mi lakásunk, a mi életünk, a mi babánk, és nem átjáróház... De ezen már túlvagyunk, már jó minden.
Anyósomékkal semmi, olyan mint előtte, ritkán találkozunk, de az pont elég is.
A párommal úgy érzem még jobban szeretjük egymást, mint előtte! :)
Anyáékkal nem változott a viszonyom.
Anyósékkal megromlott... Ők ugyanis kifogásolták, hogy nem vagyunk összeházasodva, és így nem örültek az unokának. Na azóta gyűlölöm őket!
Anyukámékkal nem változzot,a kislányom előtt is ugyan olyan jó volt a viszonyunk mint most:)
Az anyósomékkal teljesen megromlott.
A párommal (ennek is köszönhetően)szétmentünk.
Nagyon sajnálom, nálam is hasonló a helyzet csak nekem amikor cska akarnak jönnek. Mindegy ,h reggel este dél vagy mennyi az idő. Csak úgy benyitnak az ajtón és ez mindennapos. Előtte ez nem volt. 7 hós a gyerekem.
Ti hogy vagytok? Nagyon régi már a kérdésed...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!