Sokan azt mondjak, hogy azok a babak, akik tapszert kapnak es nem szopnak nem kotodnek anyira az anyjukhoz. Valoban nem alakul ki az a szoros kapcsolat anya es baba kozott, ha nem tudok neki anyatejet adni? Nagyon bant a dolog.
szerintem ez hülyeség, az én babám is tápszeres a születésétől fogva, és nagyon oda van értem.
a múltkor pl. beteg volta és nem tudtam foglalkozni vele és amikor megfogtam olyan boldog volt és nyugodt.
biztos sokat számít a szoptatás, de ezért ne legyél elkeseredve.
a babád épp úgy szeret mintha szoptatnád.
ugyanannyira kötődik hisz tudja, hogy te vagy az anyukája
:)
Szia!
Ezen ne aggódj!
NEM IGAZ!!
Sajnos vagyunk egy páran (én is), akik nem tudtunk szoptatni, pedig mindent megetettünk érte, de ugyanúgy kötődik hozzám a kislányom, mintha szoptatnám.
Biztos, hogy a szoptatás egy bensőséges kapocs anya és gyermeke közt, de szerintem a szoros kapcsolat és a kötődés nem ennek a függvénye.
Nagyon boldog kislányt nevelek, aki imád engem, annak ellenére, hogy nem tudtam szoptatni, és tápszert eszik.
A szoros kapcsolatot és a kötődést a szereteteddel és sok-sok törődéseddel tudod kialakítani a babáddal.
Boldog babázást Neked!
5,5 hós kislány anyukája
Ez úgy hülyeség ahogy van, a tesómnak a már nagy fia, hát úgy kötődött hozzá, hogy az már túlzás, sehova nem tudott elmenni mert nem volt neki jó csak ő.
Egy 5 hó. fiú anyukája vagyok aki szoptat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!