Miért van az hogy velem Apa-lánya kapcsolat van, bátyámnak meg Anya-fia kapcsolat?
Nállunk is igy van ez. Valahogy én is jobban értetem meg anyukámmal a dolgokat. Hugom pedig inkább apukámmal ül többet. Szerintem ez egy részben normális, de az lenne a legjobb ha minden gyereknek egyforma lenne a kapcsolata a szüleivel. Hidd el nincs ezzel semmi gond.
Az anya-lánya kapcsolat pedig csak úgy alakulhat ki, ha megpróbálsz beszélni anyuddal a fiúzós dolgokról.
Szerintem meg aki beléd köt azért mert még nem volt semmi komolyabb dolog a barátoddal, az sűrgősen keressen fel egy orvost. Nem az a lényeg, hogy minnél hamarabb lefeküdjetek.
16/F
szerintem pont arra gondolt,hogy azért ne piszkáljuk,mert barátja van 13 évesen.. :) és nem arra,hogy azért ne piszkáljuk mert még nem feküdtek le .xd
Amúgy ha apuddal ilyen jó a viszonyod miért nem vele beszélde meg,hogy mit tehetnél,hogy javuljon a kapcsolatotok anyuddal..ő biztos tudni fogja,hisz az ő felesége,meg esetleg beszélhetne anyuddal.. :D
Én úgy tudom, hogy az a normális, hogy a fiúk jobban kijönnek az anyjukkal, a lányok pedig az apjukkal :D
Én is 13/L vagyok, és apukámmal jobb a kapcsolatom :) Úgyhogy nyugi! =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!