Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért jönnek egyből a szex-el?...

Miért jönnek egyből a szex-el? Nem csak abból áll egy kapcsolat.

Figyelt kérdés

Összejöttem álmaim fiújával, és mint kiderült, ő is szerelmes belém, mióta ismert (6 hónapja kötöztek ide):) Nem rég jelentettük be a barátainknak. Kevés olyan rendes srác van ebben a korosztályban, mint ő, pl. előreenged az ajtóban, rendes randira hív, szüleimmel is tisztelettudó.

De ahogy néha-néha elcsípek egy félmondatot, vagy kihallatszik a telója, a haverjai meg a bátyja folyton avval nyüstölik, mikor fekszünk le...Fiúknál még oké, megértem, de a barátnőim is kérdezgetik, hogy jutottunk-e már csóknál tovább. De nem zavarja őket, hogy ezerszer megmondtuk, hogy a közeljövőben nem fogunk lefeküdni egymással. Miért nem értik meg, hogy nem csak "kúrópajtik" vagyunk, hanem szeretjük egymást??

13/lány (14/fiú)

2011. aug. 2. 23:44
 1/5 anonim ***** válasza:
91%
Mert hülyék. Ne foglalkozz velük. 13 évesen szerintem is korai még. Örülj neki, hogy ilyen barátod van, és nem engedi magát befolyásolni a hülye haverjai által.
2011. aug. 2. 23:55
 2/5 anonim ***** válasza:
85%
Mert ilyenek ők..:S
2011. aug. 3. 01:22
 3/5 anonim ***** válasza:
67%
Sok hülye van a világban!
2011. aug. 3. 06:45
 4/5 anonim ***** válasza:
40%

ki kell, hogy ábrándítsalak cicám.

lehet, hogy szeret és lehet, hogy nem csak egy patronra vagy jó nála. de hidd el, hogy a fiúknál ez egy teljesen más dolog. nem fogod soha megérteni (ahogy én/mi se a nőket)

de egy férfinál igenis elsődleges szempont, hogy minél előbb megfektesse a kiválasztott nőstény egyedet.

2011. aug. 6. 01:35
 5/5 anonim ***** válasza:

14 éves mit férfi? Menj már.

Amúgy meg nem kell ezzel foglalkozni.

2011. aug. 8. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!