Anya-fia kapcsolat. Mindenkinél ennyire nagy a szerelem?
Enyém már 10 éves, de még mindig ő az én kisfiam.
A párom meg az 1 éves lányunkba "szerelmes".
előző
De azért a fiam mindg jól el volt/el van az apjával is, Bár amikor ilyen pici volt, az apja sokat nem volt itthon (dolgozott, külföldre járt), de enek nem lett semmi hátránya.
Bizony az anya-fia, apa-lánya szerelem el nem múlik:)
Nyugtasd meg a párodat, ne legyen megbántva, ez normális,a kisfiúk mindig az anyukájukba szerelmesek egy kicsit:) Ha majd jön a tesó, és kislány lesz, akkor megérti:D
Jó babázást!
ҝ
Miért kellene megharagudni? Én is reklámozom apát, imádja is, de attól az anya-fiú szerelem tény marad:DD
Kérdező, hagyd időnként őket kettesben és menj el egy-két órára. Majd a játék ráébreszti a fiadat, hogy apával lenni olyan jóóóóó:DDD
ҝ
Szia!
21 hós a fiam. És annyira szerelmes vagyok belé, hogy világgá kürtölném:)
Pedig nem egyszerű eset a drágám, sokszor nagyon mélyponton vagyok, mert nem a kedvenc foglalatossága az éjjeli alvás, és a hisztit is hobbiszerűen űzi. Voltam egyszer asztrológusnál és azt mondta hogy azzal lesz a legnagyobb gondom ha már felnő, hogy nem bírom elfogadni hogy anya kicsi fia felnőtt, elmegy itthonról, kidobják a csajok...szóval erre tudatosan gyúrjak:)
Visszatérve, ő nagyon szeret Apával lenni, bármit tudnak együtt csinálni, de anya csak egy van! A te fiad is meg fog változni, eljönnek az apás dolgok is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!