Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anya-fia kapcsolat. Mindenkiné...

Anya-fia kapcsolat. Mindenkinél ennyire nagy a szerelem?

Figyelt kérdés
Kisfiam 14 hónapos, az elmúlt 1-1,5 hónapot szinte egymás karjaiban töltöttük..:)) sosem volt nagyon anyás eddig. Most le sem tudom "vakarni" magamról, ha akarnám sem. Imádom, de apának nagyon rosszul esik, látom. Amikor apa hazajön este, oda sem megy magától hozzá, nekem kell vele mennem. Esti fürdetés csak velem, pedig a kezdetektől csak apával fürdött. Még enni sem fogad el semmit az apjától. Ha meg akarja ölelni, eltolja magától és jön hozzám. Olyan rossz ezt látni......apának tényleg nem esik jól. Minden nap többször mesélek apáról neki, hogy hol van, mit csinál, mikor jön haza...stb., amikor csak lehet apa pelenkázza, öltözteti, de minden sírásba fullad. Mit tehetnék még? Várjak, majd elmúlil?
2010. márc. 29. 11:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
13 hónapos kisfiam van. Nagyon anyás, apával is elvan,de azért anya a fontosabb. Ha apa itthon van, én a konyhában. Játszik bent a szobában apával, és néha kicsattog hogy meg vagyok-e még, hozzám bújik és megy vissza. Imádom.
2010. márc. 29. 12:29
 12/14 anonim ***** válasza:
Én is szerelmes vagyok a fiamba,és ő is belém...:)Ugyanúgy voltunk,ahogy írtad,én sem tudtam apával hagyni.Kb.1 hónapja van az,hogy apával játszik,és nem üvölt értem.Most 2 éves,úgyhogy kitartás,hosszú időszak lesz ez,de biztos,hogy változni fog!
2010. márc. 29. 13:13
 13/14 anonim válasza:
Lehetséges, hogy nem foglalkozik, játszik annyit az apa a gyerekkel, mint te, ezért nincs el vele úgy. Ez nálunk is így volt, de aztán (kis noszogatásra) az apa is "megtanult" játszani a fiammal, így már vele is elvan ideig-óráig. De azért nálunk is anya a minden.
2010. márc. 29. 16:43
 14/14 anonim ***** válasza:
43%

Az en kicsi fiam 9 honapos.Nagyon-nagyon anyas.Ha valaki babazni akar vele akkor nekem nem szabad ott lennem hanem ki kell mennem a szobabol persze azt is eszrevetlenul mert ha eszre veszi akkor ordit.

Az Apjaval nem sokaig van el,sajnos.Szegeny Apanak rosszul is esik,nagyon.De hat mit lehet tenni.Ez teljesen normalis.

Koran reggel elmegy, este 7-re van csak itthon,igy a kisfiunk alig latja.

En is mindig azzal vigasztalom Apat,hogy ha majd lesz egy lanya az bele lesz szerelmes.Mondjuk mi nagyon probalkozunk,hogy megszokja az apjat pl. az esti furdes az O feladata.

Remelem hamarosan lesz eredmenye:)

Mindenkinek jo babazast kivanok!

2010. márc. 29. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!