Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen a párotokkal a kapcsola...

Milyen a párotokkal a kapcsolat, miota megvan a baba?

Figyelt kérdés
Nálunk 8hos a kislányom.
2009. ápr. 7. 11:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
95%
Én nem panaszkodhatom. Kettőnk közül inkább én vagyok az, aki türelmetlen sokszor, a párom türelmes a lányunkkal, imádja, sokat segít, rám is figyel. Nehéz az első idő, főleg nálunk volt olyan 2,5-3 hónap, amikor fogproblémák miatt szinte minden éjjel 8-10x felsírt a lányom, volt olyan, hogy csak 2 órát tudtunk aludni, azért az a rész kemény volt, de szerencsére a párom biztosított arról, hogy mindezek ellenére a mi kapcsolatunk nem fogja ezt megsínyleni. Most már jobb a helyzet az éjszakákat illetően, a lelki világom is sokkal jobb, főleg mióta elköltöztünk anyóstól 1,5 hónapja a saját lakásunkba. De miért kérdezed, nálatok van valami gond?
2009. ápr. 7. 11:48
 2/11 anonim ***** válasza:
90%
Ja az lemaradt, hogy 10,5 hós a kislányom.
2009. ápr. 7. 11:49
 3/11 anonim ***** válasza:
95%
Az elején voltak problémáink, a férjem félt, hogy pl. elkényeztetem, túl sokat szoptatom és "kövér" lesz, meg ehhez hasonló baromságok. Nyilván nem volt magában és talán bennem sem biztos, most 1 éves a kisfiúnk. Látja mennyire rendben van a gyerek, rettentő büszke ránk! Nem bírja hosszan ha sír a pici, de mostanra megértette, hogy ez valamiért történik. Egyszóval megtanult a gyerekkel bánni és mostmár minden Ok. Látja, hogy ugyan gyökeresen megváltozott az életünk de nem rossz, hanem más és hogy ez a más milyen jóóó, még akkor is, ha már nem tudunk annyit együtt lenni, felnőtt programokat csinálni, bulizni mint annak idején. Szülők lettünk :)
2009. ápr. 7. 12:15
 4/11 A kérdező kommentje:

Nincs gond nálunk, csak kiváncsiságbol kérdeztem...

Párom imádja a pici lányt, persze az elején szokni kellett neki is, hogy nem ketten vagyunk. Aztán már szépen játszanak, fürdeti stb. Igen a kettesben átalakult családdá, érdekes és nagyon jo érzést tud kelteni az emberben:))

2009. ápr. 7. 12:23
 5/11 A kérdező kommentje:
Ja az első 3honapot mi is anyossal együtt töltöttük- kemény dio volt-
2009. ápr. 7. 12:26
 6/11 anonim ***** válasza:
93%
Nálunk is minden a legnagyobb rendben van az elejétől, de én erre számítottam is, ismerem a férjemet. A kislányunkkal kapcsolatban még egyetlen szóváltás sem volt közöttünk. Általában rámhagyja, hogy egyedül döntesek a dolgait illetően, de ha kikérem a véleményét, segít. Amúgy ha döntök is valamiről, akkor is utána mindig átbeszéljük, de látom a férjemen, hogy elfogadja azt, hogy anyaként én érzem, mi a jó a babának és akkor aszerint cselekszünk. Eddig is tökéletes volt a kapcsolatunk, de a kislányunk érkezésével végleg teljes lett az életünk :-)! Ja, és 7 hónapos a kislányunk.
2009. ápr. 7. 14:39
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk minden más oké,de a szexuális életünk pocsék.Sokszor fáradtan esek be az ágyba és azt veszem észre, hogy eltelt pár hét és nem is voltunk együtt.Valahogy annyira nem hiányzik.Ti hogy vagytok ezzel?
2009. ápr. 7. 15:00
 8/11 anonim ***** válasza:
93%
Utolsó válaszolónak, ugyanúgy vagyunk, mint ti. Szex nálunk is utolsó helyre került, ami nem jó, de mikor éjszaka másfél óránként fennt vagyok akkor este minden vágyam az alvás. Egyébként a párommal jó a kapcsolat, az elején voltak nehézségek, de már csiszolódunk. Édike 4 hónapos ma.
2009. ápr. 7. 15:16
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
15:00-ás A fiam 9 hónapos .Egy ideig jó volt a szexuális életünk.Akkor valahogy fittebb voltam,de mostanában fáradt vagyok állandóan.Remélem,hogy ez is majd helyrejön.
2009. ápr. 7. 15:27
 10/11 anonim ***** válasza:
Nekünk is nagyon jó a kapcsolatunk. Apa imádja a 11hós kiscsajszit, sokat vannak együtt, játszanak sétálnak. De örömmel olvasom, hogy szex téren másnál sem jobb a helyzet. Egész nap futok a gyerek után és este mint egy zsák dőlök be az ágyba. Nálunk csak hétvégén van szex, márha a kiscsaj hajlandó aludni. Nem az erőssége. :))
2009. ápr. 7. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!