Milyen a párotokkal a kapcsolat, miota megvan a baba?
Figyelt kérdés
Nálunk 8hos a kislányom.2009. ápr. 7. 11:44
1/11 anonim válasza:
Én nem panaszkodhatom. Kettőnk közül inkább én vagyok az, aki türelmetlen sokszor, a párom türelmes a lányunkkal, imádja, sokat segít, rám is figyel. Nehéz az első idő, főleg nálunk volt olyan 2,5-3 hónap, amikor fogproblémák miatt szinte minden éjjel 8-10x felsírt a lányom, volt olyan, hogy csak 2 órát tudtunk aludni, azért az a rész kemény volt, de szerencsére a párom biztosított arról, hogy mindezek ellenére a mi kapcsolatunk nem fogja ezt megsínyleni. Most már jobb a helyzet az éjszakákat illetően, a lelki világom is sokkal jobb, főleg mióta elköltöztünk anyóstól 1,5 hónapja a saját lakásunkba. De miért kérdezed, nálatok van valami gond?
2/11 anonim válasza:
Ja az lemaradt, hogy 10,5 hós a kislányom.
3/11 anonim válasza:
Az elején voltak problémáink, a férjem félt, hogy pl. elkényeztetem, túl sokat szoptatom és "kövér" lesz, meg ehhez hasonló baromságok. Nyilván nem volt magában és talán bennem sem biztos, most 1 éves a kisfiúnk. Látja mennyire rendben van a gyerek, rettentő büszke ránk! Nem bírja hosszan ha sír a pici, de mostanra megértette, hogy ez valamiért történik. Egyszóval megtanult a gyerekkel bánni és mostmár minden Ok. Látja, hogy ugyan gyökeresen megváltozott az életünk de nem rossz, hanem más és hogy ez a más milyen jóóó, még akkor is, ha már nem tudunk annyit együtt lenni, felnőtt programokat csinálni, bulizni mint annak idején. Szülők lettünk :)
4/11 A kérdező kommentje:
Nincs gond nálunk, csak kiváncsiságbol kérdeztem...
Párom imádja a pici lányt, persze az elején szokni kellett neki is, hogy nem ketten vagyunk. Aztán már szépen játszanak, fürdeti stb. Igen a kettesben átalakult családdá, érdekes és nagyon jo érzést tud kelteni az emberben:))
2009. ápr. 7. 12:23
5/11 A kérdező kommentje:
Ja az első 3honapot mi is anyossal együtt töltöttük- kemény dio volt-
2009. ápr. 7. 12:26
6/11 anonim válasza:
Nálunk is minden a legnagyobb rendben van az elejétől, de én erre számítottam is, ismerem a férjemet. A kislányunkkal kapcsolatban még egyetlen szóváltás sem volt közöttünk. Általában rámhagyja, hogy egyedül döntesek a dolgait illetően, de ha kikérem a véleményét, segít. Amúgy ha döntök is valamiről, akkor is utána mindig átbeszéljük, de látom a férjemen, hogy elfogadja azt, hogy anyaként én érzem, mi a jó a babának és akkor aszerint cselekszünk. Eddig is tökéletes volt a kapcsolatunk, de a kislányunk érkezésével végleg teljes lett az életünk :-)! Ja, és 7 hónapos a kislányunk.
7/11 anonim válasza:
Nálunk minden más oké,de a szexuális életünk pocsék.Sokszor fáradtan esek be az ágyba és azt veszem észre, hogy eltelt pár hét és nem is voltunk együtt.Valahogy annyira nem hiányzik.Ti hogy vagytok ezzel?
8/11 anonim válasza:
Utolsó válaszolónak, ugyanúgy vagyunk, mint ti. Szex nálunk is utolsó helyre került, ami nem jó, de mikor éjszaka másfél óránként fennt vagyok akkor este minden vágyam az alvás. Egyébként a párommal jó a kapcsolat, az elején voltak nehézségek, de már csiszolódunk. Édike 4 hónapos ma.
9/11 anonim válasza:
15:00-ás A fiam 9 hónapos .Egy ideig jó volt a szexuális életünk.Akkor valahogy fittebb voltam,de mostanában fáradt vagyok állandóan.Remélem,hogy ez is majd helyrejön.
10/11 anonim válasza:
Nekünk is nagyon jó a kapcsolatunk. Apa imádja a 11hós kiscsajszit, sokat vannak együtt, játszanak sétálnak. De örömmel olvasom, hogy szex téren másnál sem jobb a helyzet. Egész nap futok a gyerek után és este mint egy zsák dőlök be az ágyba. Nálunk csak hétvégén van szex, márha a kiscsaj hajlandó aludni. Nem az erőssége. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!