Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mik azok a kérdések amitől...

Mik azok a kérdések amitől megőrülsz a babáddal kapcsolatban?

Figyelt kérdés
2011. máj. 10. 12:45
1 2 3 4 5 6
 51/59 anonim ***** válasza:

Hogy hívják a babát?

Mennyi idős?

Na ezektől totál kikészülök!

2011. máj. 10. 14:44
 52/59 anonim ***** válasza:
:-)) Csak a 14:33-as kedvéért! :D
2011. máj. 10. 14:45
 53/59 anonim ***** válasza:
Nekem az volt a legdühítöbb amikot apám barátnője akinek 4éves a lánya meg akarta mondani,hogy mit csináljak mi a jó neki.például ezerszer elmondtam neki,hogy nem cumizik,mégis mondja,hogy hol a cumi,cumi kéne neki,mikor elmagyarázom,hogy kiköpi nem kell neki,a másik amivel mindig felbaszott a ruha pelus kérdés,elalvásnál az ő lánya mindig a ruha pelust gyürkézte és ki volt rajta akadva,hogy a fiam nem....egyszóval azt utálom a legjobban,ha bele akarnak szólni hogy neveljem a gyerekem.
2011. máj. 10. 14:47
 54/59 anonim ***** válasza:
54%

"Ezek a kérdések sokszor azért bántóak, mert utánuk a bezzeg más gyereke témakör szokott következni. Te meg magyarázhatod, miért nem eszik főzeléket a 3 hónaposod, vagy hogy adottság kérdése, mikor nő ki a foga."

Miért 0%-ban hasznos ez a válasz?

2011. máj. 10. 14:55
 55/59 anonim ***** válasza:

Amiért a miért nem adsz neki cumit...

Szerintem ne akarjuk megérteni,úgysem megy.

2011. máj. 10. 14:58
 56/59 anonim ***** válasza:
mikor megkérdezik a tök egyértelmű fiús kisfiamról,aki 21 hónapos hogy :ugye kislány?.ne ettől falra tudnék mászni.a gyerek tiszta kockás meg kék cuccba,sötétkék bézból sapival a fején és erre megkérdik h kislány e,de nincs is semmi lányos vonása sem.egyébként a bátyám volt igy kikorába.még ovodásan is lekislányozták(mondjuk ő kislányosan is nézett ki).
2011. máj. 10. 15:01
 57/59 anonim ***** válasza:
0%

14.44. :) Nem lepne meg ha valakiket valóban bántanának ezen kérdések hogy hogy hívják és mennyi idős, mert nyilván hát ezt is mindenki csak kötekedésből és nagyzolásból kérdezi, hát mi másért érdeklődne bárki is őszintén?

Szerintem én nem is merek majd gyerekes anyukától a babáról kérdezni inkább.

Mondjuk akkor meg az lenne a baj hogy miért nem érdeklődöm..

2011. máj. 10. 21:33
 58/59 anonim ***** válasza:
0%

Amikor úgy kérdezik a babát h jól van-e hogy:

Jól van a baba NEM BETEG? Ez engem dűhít és bánt is egyben. Miért lenne beteg? Hálaistennek egészséges 6 hónapos baba.

Valamint amior megkérdezik, h huu nem fázik a baba , meg ne fázzon. Az anyja vagyok "érzem" és tudom hogyan kell felöltöztetnem h Neki jó legyen. Ennyi csupán.

Arra pedig h mi a neve hány kg, szivesen válaszolok ezerszer is:)

2011. máj. 10. 23:13
 59/59 anonim ***** válasza:
52%
Igazabol csak 1 olyan kerdes van amivel nem tudok mit kezdeni es kicsit idegesit is. Mikor sir a fiam es megkerdezik "miert sir?"
2011. máj. 10. 23:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!