Mik azok a kérdések amitől megőrülsz a babáddal kapcsolatban?
Van-e jó sok tejed? (mintha egy tehén lenék)
Jól szopik? (ez ezég intim szerintem, és én a "szopik" szó helyett jobban szeretem a "szopizik" szót, bár biztos velem van a baj)
Na, látom kezd hisztis lenni... (hozzéteszem, a gyerekem a tünemény, 2 hónapos kora óta átalussza az éjszakát, 3 óránként eszik, soha egy éjszaka nem volt ébren, mindenkivel kedves, szeparációsszorongása nincs, és naponta kb 2 percet sír összesen, de van, hogy egyet sem. Erre mikor a játszótéren beütötte a kezecskéjét, és elkezdett sírni, egy állandóan üvöltő gyerek anyja bírta ezt megjegyezni).
Ez volt a top 3....
Most komolyan senki nem látja hogy minden kérdést utálnak az anyukák? 20 hozzászólásban lett vagy 100 kérdés amit utálnak az anyukák, köztük olyan szimplák amit minden épeszű ember megkérdez a kisbabás ismerősétől :)))))))))
Én megfordítom: van egyáltalán olyan kérdés amit meg lehet kérdezni?
"szopja az ujját, biztos éhes!"
"sír, miért nem ad neki cumit?"
"szopik még?"
szerintem a legtöbb gond ott van, hogy nem érdeklődnek, hanem beleszólnak a gyerek ellátásába, nevelésébe. Azért a legtöbb kérdésben, ami bánt minket, ott van rögtön, hogy szerintük hogy kellene lennie.
Ezen kívül a legtöbb ilyen jellegű kérdés akkor zavaró, ha azokat gyakorlatilag ismeretlenektől kapjuk.
Annak aki kérdezte, mi nem zavar:
engem nem zavarnak a jól alszik, miket tud, miket eszik-jellegű kérdések.
Kizárólag az zavar, ha tök idegenek azt hiszik, csuklóból megoldják a problémát, amit nekem már hónapok óta nem sikerül. (Pl. azért sírós, mert nem adok neki cumit)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!