Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mik azok a kérdések amitől...

Mik azok a kérdések amitől megőrülsz a babáddal kapcsolatban?

Figyelt kérdés
2011. máj. 10. 12:45
1 2 3 4 5 6
 21/59 anonim ***** válasza:
30%

Van-e jó sok tejed? (mintha egy tehén lenék)

Jól szopik? (ez ezég intim szerintem, és én a "szopik" szó helyett jobban szeretem a "szopizik" szót, bár biztos velem van a baj)

Na, látom kezd hisztis lenni... (hozzéteszem, a gyerekem a tünemény, 2 hónapos kora óta átalussza az éjszakát, 3 óránként eszik, soha egy éjszaka nem volt ébren, mindenkivel kedves, szeparációsszorongása nincs, és naponta kb 2 percet sír összesen, de van, hogy egyet sem. Erre mikor a játszótéren beütötte a kezecskéjét, és elkezdett sírni, egy állandóan üvöltő gyerek anyja bírta ezt megjegyezni).

Ez volt a top 3....

2011. máj. 10. 13:10
 22/59 anonim ***** válasza:
35%

Most komolyan senki nem látja hogy minden kérdést utálnak az anyukák? 20 hozzászólásban lett vagy 100 kérdés amit utálnak az anyukák, köztük olyan szimplák amit minden épeszű ember megkérdez a kisbabás ismerősétől :)))))))))

Én megfordítom: van egyáltalán olyan kérdés amit meg lehet kérdezni?

2011. máj. 10. 13:11
 23/59 anonim ***** válasza:
42%
Kedves 13:07! Nem érezted a jól vagytok kérdés érdekességét. Először megkérdezi összefoglalva, aztán csoportonként, végül egyesével is. Ez eleinte talán vicces, de napi használatban elég gáz.
2011. máj. 10. 13:12
 24/59 anonim ***** válasza:
42%
Ezek a kérdések sokszor azért bántóak, mert utánuk a bezzeg más gyereke témakör szokott következni. Te meg magyarázhatod, miért nem eszik főzeléket a 3 hónaposod, vagy hogy adottság kérdése, mikor nő ki a foga.
2011. máj. 10. 13:15
 25/59 anonim ***** válasza:
64%

"szopja az ujját, biztos éhes!"

"sír, miért nem ad neki cumit?"

"szopik még?"

szerintem a legtöbb gond ott van, hogy nem érdeklődnek, hanem beleszólnak a gyerek ellátásába, nevelésébe. Azért a legtöbb kérdésben, ami bánt minket, ott van rögtön, hogy szerintük hogy kellene lennie.

Ezen kívül a legtöbb ilyen jellegű kérdés akkor zavaró, ha azokat gyakorlatilag ismeretlenektől kapjuk.

2011. máj. 10. 13:16
 26/59 anonim ***** válasza:
52%
A kedvencem:miért nem adok neki cumit?
2011. máj. 10. 13:18
 27/59 anonim ***** válasza:
73%
Belegondolva csak az az egyetlen dolog idegesít, dühít, ha megkérdezik, hogy "még mindig szoptatod?"
2011. máj. 10. 13:20
 28/59 anonim ***** válasza:
62%

Annak aki kérdezte, mi nem zavar:

engem nem zavarnak a jól alszik, miket tud, miket eszik-jellegű kérdések.

Kizárólag az zavar, ha tök idegenek azt hiszik, csuklóból megoldják a problémát, amit nekem már hónapok óta nem sikerül. (Pl. azért sírós, mert nem adok neki cumit)

2011. máj. 10. 13:24
 29/59 anonim ***** válasza:
28%
Nincs olyan kérdés ami zavar. Csak egyet furcsállok inkább, hogy a játszótéren már többször megkérdezték, hogy: kislány? Ez csak azért furcsa, mert születése óta nagyon látványosan pasis feje van a fiamnak:-). Egyébként az itt felsorolt kérdések többségében nem tudom mi az őrjítő. Én is megkérdezem többségüket anyukatársaimtól, és azok aki írták, hogy mi zavarja őket szerintem ők is. Pl: szoptatsz? Hát ezt szerintem mi is kérdezzük egymástól.
2011. máj. 10. 13:25
 30/59 anonim ***** válasza:
Engem egy dolog zavart. Anyósom évente legalább kétszer látta az unokáját. És akárhányszor látta, hogy tisztába teszem megkérdezte: "Miért pelenkázol ennyit?" Ettől nagyon idegbeteg voltam. Vissza is kérdeztem, hogy: mennyit? (Honnan tudná ő hogy mennyit szoktam pelenkázni...) Válasz: Hát ennyit!
2011. máj. 10. 13:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!