Mik azok a kérdések amitől megőrülsz a babáddal kapcsolatban?
Miért kelted fel ilyen korán szegény gyereket? Hát csak azért, mert a testvéreit időben kell iskolába vinni.
Ugyanennek a kérdésnek a másik változata: Miért cipeled magaddal mindenhová? Mit kérdeznének, ha otthon hagynám egyedül?
1. Szopik még?
2. Kisfiú (vagy kislány)? (és ezt kérdezik úgy, hogy rózsaszínbe van öltöztetve!) Vagy ez már a mai világban nem egyértelmű???? Nem tudom.
Engem is a szopis kérdések zavarnak!
17 hós és szopizik még!Na mindegy engem zavar mikor azt hallom hogy miért nem szoktatom le!!!!
Mert nekünk így jó!
Nem kapok idegbajt, csak nem is szívesen válaszolok!
Amúgy én szeretek minden kérdést amit a lányommal kapcsiolatban tesznek fel!Büszke vagyok rá így szeretek is róla beszélni!Akár súly akár kaja akár hajvágás, akár mit tud....
13:06-nak: azért kérdés és kérdés között van különbség.Pl. anyukám érdeklődik, és jól is esik, mert tudom, hogy kíváncsi az unokájára, imádja, és minden fontos,ami vele kapcsolatos.De amikor azért hangzik el egy kérdés, mert versenyeztetni akarják a lányomat a szomszéd Pistikével, Marikával, az eléggé idegesítő.A barátnőim szintén csak érdeklődnek, és jó szándékkal segítenek is, ha tudnak, tőlük nem is veszek zokon semmit.Nem kell megjátszanom magam.De amikor kezdődik az én időmben ez volt kezdetű mondat idős nénikéktől, vagy pl. anyósomtól, aki folyamatosan vizsgáztat, hogy vajon milyen anya vagyok,az igenis gáz.Miért érzem azt, hogy meg kell felelnem állandóan, vagy magyarázkodnom?Miért csak az lehet a jó, amit ő csinált 30 évvel ezelőtt?
Vagy: mitől különb xy anyuka attól, hogy az ő gyereke már mászik ennyi idősen, az enyém meg még nem is kúszik?? Mintha tehetnék arról, hogy mire képes a picim izomzata.Mintha ettől én rosszabb anya lennék!Nevetséges!
Én is utálom a hobbipontozókat, de itt a válaszok jó 80%-a tényleg kiveri a biztosítékot.....azért hogy enniyre rigolyás legyen a babás anyukák többsége az nagyon durva. Nekem is van babám, 10 hóanpos és rőlünk is naponta kérdezősködik boldog-boldogtalan de ami itt most lavina elindult az gyakorlatilag arról szól hogy szinte semmilyan kérdést nem lehet feltenni a válaszolóknak mert még a legalapvetőbb kérdésre is berágnak.
Azért ez nagyon durva. Magába nézhetne pár anyuka hogy nem csak nagyon frusztrált és kimerült-e hogy már szimpla udvariassági kérdések bosszantják.
Igaz mondjuk hogy az otthonlét sokak esetében okoz egyfajta ingerültséget amikor egy bolhából is elefántot csinálunk de ez azért tényleg túlzás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!