Ikeás hálózsákkal kapcsolatban?
mekkora babának? nekünk nem vált be az Ikeás, mert 1. túl meleg (itt Mo-on sokkal jobban fűtünk, mint az Észak E-i országban. Ott 18 fokon altatják a babákat)
2. túl merev, a nagyobb babák nem tudnak benne jól mozogni alvás közben.
3. nagyon magasan záródik a nyaka, zavarja őket
Nekünk egy egyrétegű, mégis meleg zsák vált be: Vaganza márka és pl az Elefániban lehet venni. Ebből veszek hol téli, hol nyári kivitelezésűt, és imádjuk.
üdv
ennek valóban túl magasan záródik a nyaka nekünk ez van, ez viszont tök jó legalábbis mi szeretjük. Olyan 20 fok van éjjel-
Mi még nem használtuk ugyan, de a dec elején születendő kislányomnak ilyet vettem:
és ilyet:
Szerintem marha jó anyaga van, fázni tuti nem fog benne a baba. A fiamnál még nem mertem megvenni, de utólag sajnálom.
Ennek a kettőnek V nyaka van, ez biztos nem bántja a nyakukat, igaz csak 6 hónapos korig jó.
A második vagyok, közben rájöttem hogy a kérdező már nagyobb babának szeretné? Mert ezek a zrtabb nyakúak valóban 6 hós kortól vannak elvileg, ez a nyitottabb meg csak 6 hóig jó elvileg (75 cm hosszú).
Én teszveszen vettem most 2-t is, ami 6-12 hónapos ilyen nyitottabb nyakú de vastagságra ugyanilyen mint az ikeás.
Szerintem most is kapni újonnan a tescóban (cherokee jó kis vastag patentos olyan 2-3 ezer ft. lehet )
Vastagságra ugyanolyan mint az ikeás és szerintem szépségre is:))
mint ez.
Nekünk ilyen van,a vajszínű a képről,én még a régi áron vettem,majdnem 8000 Ft-ért és most látom leárazták...viszont az Ikeás elvileg ugyanolyan vastag és még szebb is...olcsóbb is...
Pontosan ezt használjuk. :)
20-22 fok között van a lakásban, attól függ, másnapra milyen időt mondanak, hogy mit adok alá éjszakára, hogy hajnalban se fázzon. Néha csak rugi, néha body+rugi.
Amúgy teljesen bevált, nem izzad, nem hideg a keze, nem fázik.
7 hónapos, talán másfél hónapja, két hónapja használjuk ezt.
Nálunk 23-25 fok van a szobában, általában reggelre csak 23 szokott lenni. Tanácstalan vagyok, hogy mit adjak rá éjjelre, a takarót mindig a fejére húzza, azt meg nem tudom eldönteni, hogy mit adjak rá éjjelre. Most body+rugiban alszik, és be van takarva.
Köszi a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!