Mik azok a kérdések amitől megőrülsz a babáddal kapcsolatban?
Ha nekem megjegyzik hogy mennyire hasonlít az apjára, akkor azt szoktam mondani igen tényleg.
Ugyanis ez így van, valószínűleg ezért mondja mindenki. Nehogy már ez zavarjon..
A felsorolt kérdések engem általában nem zavartak. Sokan nincsenek tisztában azzal, hogy mikor mit "kell" tudnia egy babának. Az én fél évesemről is megkérdezték akkoriban, hogy jár-e már. :) Csak mosolyogtam és válaszoltam, hogy még nem.
Nekem két kérdés esett rosszul eddig (két éves a fiam):
- Túl szép ez a gyerek, biztos nem cserélték el a kórházban?
- Ő a fiad vagy az öcséd?
Engem jobban dühít, ha jelentéktelen kérdésre ilyen sok válasz érkezik:(
Sokkal fontosabbakra meg napokig semmi vagy max. 1-2...
Sajnos sokan nagyon türelmetlenek vagyunk más emberekhez és nemgondoljuk meg mit miért kérdezhetett. A legjobb ha udvariasan válaszolunk és ennyi, nem kell ebből 3. világháborút csinálni :)
Utolsó ez nem csodálom hogy szarul esett, nagyon bunkó beszólások voltak egyébként. De a kérdések nagy része az intim szopis kérdéseken kívül egytől-egyig normálisak mind egy aggódó nagyszülőtől, mind egy tudatlan vagy öreg bácsikától.
Nekem semmi bajom az olyan kérdésekkel,hogy pl.Van-e már napirendje?Szopizik-e még?Hány kg?Mennyi foga van?Ezeket én is szoktam kérdezni más anyukától.Akkor most tőlem is megőrülnek?Komolyan akkor mit lehet kérdezni?Volt,hogy tőlem is megkérdezték, hogy fiú.-e vagy lány,mikor totál rózsaszínben van a lányom.Akkor max. csak nevetek magamban és kész.Sőt még a szoptatást sem tartom intim dolognak családon belül,ezekre is szivesen válaszolok,hisz a világ legtermészetesebb dolga.
27 hónapos kisfiú és egy 6 hónapos kislány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!