Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mik azok a kérdések amitől...

Mik azok a kérdések amitől megőrülsz a babáddal kapcsolatban?

Figyelt kérdés
2011. máj. 10. 12:45
1 2 3 4 5 6
 11/59 anonim ***** válasza:
46%
Nálam az szokta kiverni a biztosítékot, amikor megkérdezik, hogy kisfiú vagy kislány?
2011. máj. 10. 13:02
 12/59 anonim ***** válasza:
0%
Ja,és az átalussza-e már az éjszakát,mintha ez lenne egy gyerek fokmérője.És nálunk is csak a nagyszülőknél sír a gyerek,persze ez is az én hibám.
2011. máj. 10. 13:03
 13/59 anonim ***** válasza:
44%

Anyám kérdései: jól vagytok? Mindenki? Te is? Párod is? Gyerekek is? És itt külön felsorolja mind a 4-et.

Másik kérdése: van tejed rendesen? Hozzá kell tenni, hogy minden gyerekemnél még adtam is le jó ideig tejet.

Ismerősöktől: Miért ilyen picike? Nincs foga 14 hónaposan?!Beszél már? Bilizik?

De a pálmát ez viszi: Minek nektek ennyi gyerek? Most várom ugyanis az ötödiket.

2011. máj. 10. 13:04
 14/59 anonim ***** válasza:
46%

Kisebb korában (mikor még nem ehetett bármit) anyós állandóan azzal piszkált, miért nem eszik még ezt meg azt...

4 hónapos korában miért nem ehet csokit? (távoli rokon hozta neki húsvétra a csoki nyulat)

15 hónapos és még nem megy egyedül, erre a legtöbben: "Még neeeem????" A leginkább ezzel tudnak kiakasztani! Ebből egyre jobban elegem van, és tartok attól, hogy ha rövidesen nem tanul meg egyedül sétálni, és még valaki megkérdezi és hitetlenkedik, akkor borítom a bilit...

2011. máj. 10. 13:05
 15/59 anonim ***** válasza:
48%
Leszögezhetjük: MINDEN kérdés bánt minket, anyákat :) Gyakorlatilag ha visszaolvastok, tőlünk kisbabás anyáktól valóban nem lehet olyat kérdezni amit szívesen vennénk, ez mondjuk kicsit gáz..legalábbis nekem kicsit felnyitotta a szemem ez a kérdés, hogy szinte minden világon előforduló kérdés fel lett sorolva.
2011. máj. 10. 13:06
 16/59 anonim ***** válasza:
0%

12:53-as vagyok.Nálunk is hasonló a helyzet. Férjem családja kimondottan hangos beszédű, x decibel alatt meg sem szólalnak.Kiabálva beszélnek, én meg nem győzöm hangoztatni, hogy az én lányom NEM szeret kézről kézre járni.Ennek ellenére ringatgatni próbálják, és csodálkoznak: Miért ordít?

Igen, a fog nálunk is központi téma.Van már foga?Még nincs?De érdekes...

Anyósom: Nem fog így fázni? Nehogy elejtsd!! Miért sír ennyit?Vizsgáltassátok ki! ( valószínűleg azért, mert KISBABA, és így kommunikál, de már belefáradtam magyarázni a bizonyítványom..)

2011. máj. 10. 13:06
 17/59 anonim ***** válasza:
Engem személy szerint a szoptatsz még? Így is nagyon megviselt hogy csak 2,5 hós koráig tudtam szoptatni, de akkor is kellett tápszeres pótlás. Sajnos nem volt tejem. Hiába mondtam hogy nincs tejem, pedig fejtem ezerrel, szedtem homeós bogyókat, ittam teákat, mindent megpróbáltam de mégsem. Ez van. És ezen felül mindenki azt ecsetelgette nekem, óóóó hát pedig nagyon fontos az anyatej a babának. Mintha én nem tudnám. Ezzel nagyon a lelkembe tiportak. A másik az hogy milyen anyának lenni? Hát természetesen csodálatos érzés. Semmihez nem tudom hasonlítani.
2011. máj. 10. 13:07
 18/59 anonim ***** válasza:
55%

Van akit még a "jól vagytok?" is bánt.

Ez a kérdés valóban egy görbe tükör :)

2011. máj. 10. 13:07
 19/59 anonim ***** válasza:
61%

"van már napirendetek?" "ehet kekszet?" "már mosolyog?" "levágatod a haját?" "a nagy szopizik még?" "van elég tejed?" "miért teszed mellre, most evett"

Érdekes a segítsek elmosogatni/seperni/altatni nem hangzik el soha:)

2011. máj. 10. 13:08
 20/59 anonim ***** válasza:
37%

Üdv,

Régen a 2 nagyija egyszerre és többször kérdezte Mo 2 végéből mintha csak összebeszéltek volna, hogy "nézegeti már a kezét"? - első baba... nem tudtuk, hogy ilyen van és frászt kaptunk, hogy még nem csinálja (1-2 hós volt a csöppség) nem volt még időszerű :-)

Azután végre megláttuk, hogy mi is az a híres "kéznézegetés"...

2011. máj. 10. 13:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!