Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák, kellene valami...

Anyukák, kellene valami szimbólumot magunkon hordani hogy jelezzük vele hogy anyukák vagyunk, nem?!?!

Figyelt kérdés

Mentem ma a buszon és azon tűnődtem hogy vajon a nők akiket látok anyukák vagy nem?!?

Milyen jó lenne egy x színű karkötő vagy madzag a csuklónkra...na?

2011. ápr. 8. 12:05
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
54%

16:56

Vagy csak tapasztalat?? Hm?

Épp fél órája olvastam valami ezen az oldalon, ahol kifejtette a kedves anyuka, hogy aki nem szült még, az mit sem ér. Hát, nokomment.

2011. ápr. 8. 17:16
 42/47 anonim ***** válasza:
*valami választ
2011. ápr. 8. 17:16
 43/47 A kérdező kommentje:
egyáltalán ez miért téma?nem értem tényleg.én az anyukákhoz akartam szólni és nem azokhoz akik nem lehetnek anyukák.de most tényleg,nekem meg van X betegségem akkor most az akinek nincs az ássa el magát?
2011. ápr. 8. 17:53
 44/47 anonim ***** válasza:
67%

Kérdező ne mondj már ilyet..nem bántottak ők téged egy szóval sem, te akarod feltüntetni, hogy anya vagy, bár a miértjét én még mindig nem értem. Senki nem mondta, hogy, aki anya ne legyen büszke rá, ismerek nagycsaládosokat,akiket épp annyira tisztelek, mint a gyermektelen barátaimat, ez nem oszt nem szoroz nálam, annyi, hogy ha hozzájuk megyek, viszek csokit a gyerekeknek.

Na most ha egy olyan látja a karkötőt, akinek minden vágya a gyerek, akkor őt ez gyakorlatilag ez minden kiruccanásakor emlékeztetni fogja rá, hogy neki nem lehet. És ez nem azok bujkálása, akiknek lehet, ez pusztán annyi,hogy nem írja a hátára, akinek van.

Tényleg az jut eszembe erről, mint amikor egyik ismerősöm kiírta a kocsijára, hogy "igen, zsír új". Se jelentősége, se értelme. Ha érdekel, hogy valaki anya-e, azt meg lehet kérdezni, és az is lehet, hogy a kérdés kapcsán szerzel egy új barátot, még karszalaggal talán sosem szólítottad volna meg.

2011. ápr. 8. 18:00
 45/47 anonim ***** válasza:
35%

Nem értem miért kell kiírni valakire, hogy ő anya! Akkor sem tenném, ha az lennék. Minden szembe jövő nem anya, és az anyák egy része is azt gondolná rólam, hogy én most azt hirdetem, hogy több vagyok, mert anya vagyok, tessék büszkének lenni rám mindenkinek!

Ennyi erővel felcímkézhetünk mindenkit valamivel. Gondolom senki nem fogja magára aggatni, hogy "munkanélküli vagyok", "elváltam", stb. Azaz mindenki azt aggatná magára, amire büszke, amitől többnek érzi magát. Aztán aki szembe jön vele, és emiatt kevesebbnek érzi magát, mert úton útfélen az orra alá dörgölik, az dögöljön meg.

Igen, nekem ebből ez jön le.

2011. ápr. 8. 18:10
 46/47 anonim ***** válasza:
Én már csak azt nem értem, miért kell lepontozni mindenkit? Pl. én mondtam, hogy talán bevezetik a zászlókat az elején, még csak nem is a véleményemet mondtam el, vagy válaszoltam valakinek, egyszerűen csak egy érdekességet, ami gondoltam kicsit ide vág. Akkor mi alapján pontozott le, aki ezt tette? Egyszerűen bunkóságból, mert másra nem tudok gondolni?
2011. ápr. 11. 09:49
 47/47 anonim ***** válasza:

18:10, Jelenleg: Ez a válasz 27%-ban hasznosnak tűnik.

Látom igazam volt :P

2011. ápr. 11. 11:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!