Ha valakinek mindkét petevezetője el van "tömődve", van vmi természetes gyógymód rá, hogy segítsünk magunkon?
Figyelt kérdés
2009. szept. 25. 09:16
1/9 anonim válasza:
Sajnos nincs. Tudtommal orvosi kezelés szükséges.
2/9 A kérdező kommentje:
Azért kérdeztem ezt, mert voltam átjárhatóságin, és a dokim kijelentette, hogy megcsinálja a petevezeték átfúvást, de 130. ezer forintomba fog kerülni. :S:S:S Azt hittem megut a guta, mikor közölte ezt velem. Egy szülés is olcsóbb. Én úgy tudom, hogy ezt a műtétet a TB támogatja.
2009. szept. 25. 09:29
3/9 anonim válasza:
Ez ingyenes ki ne fizess neki ennyit.
4/9 A kérdező kommentje:
Akkor most keressek új orvost? 8 éve hozzá járok, akkor minden vizsgálatot kezdhetek előről??? :(
2009. szept. 25. 09:43
5/9 anonim válasza:
Ha frissek az eredményeid, akkor azt másik intézetben elfogadják. Nem kell mindent elölről kezdeni.
6/9 A kérdező kommentje:
Sajna nem frissek az eredmények, csak az átjárhatósági vizsg. Áprilisi a többi eredményem.
2009. szept. 25. 10:19
7/9 anonim válasza:
Szia!
Az AVIVA torna segíthet az elzáródott petevezetéket átjárhatóvá tenni;-)
www.avivamodszer.hu/
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Esetleg nem tudja valaki, hogy Székesfehérváron, hol van Aviva torna?
2009. szept. 25. 11:19
9/9 anonim válasza:
Szia!
Nem tudom, hogy Fehérváron van-e AVIVA oktatás, de érdemes Pestre felutazni érte. Hívd fel nyugodtan a Líviát (a honlapon megtalálod a telefonszámát). Ő biztosan segít. A könyvet egyébként az Alexandra boltokban is árulják. Egyébként egy egy alkalmas, kb. 3-4 órás tanfolyamon simán elsajátíthatóak a gyakorlatok. Azután már otthon a könyvből tudsz majd tornázni.Remélem tudtam segíteni:-) Minden jót:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!