Tüszőrepedés elősegítésére van valamilyen természetes gyógymód?
Az utóbbi hónapokban nehezen reped meg a tüszőm. :(
Esetleg valamilyen gyógytea vagy homeós bogyó segíthetne ezen?
Erre én is kiváncsi lennék! Mert lehet hogy velem is ez van. De nem vennék rá mérget!
Neked van-e valamilyen tüneted emiatt?
Júliusban konkrétan nem repedt meg, cisztává alakult. Azóta mérem a hőmet, ovu tesztet használok (babát szeretnénk) és az előző ciklusban is a pozitív ovu teszt után 3 nappal tudott csak megrepedni, most meg úgy fest, hogy talán egyáltalán nem...
Azon gondolkodom, hogy esetleg a cickafark teát vagy a málnalevél teát kellene inni a ciklus első felében, de nem vagyok benne biztos, hogy ez arra jó-e egyáltalán... :(
Köszönöm a válaszokat!
A következő ciklustól akkor inni fogom a cickafark teát és megpróbálkozom az aviva tornával is (már sikerült letöltenem, de köszönöm a felajánlott segítséget). :)
Sziasztok, ugyanebben a cipőben járok, vetélés után vagyok, és teljesen felborult minden, nincs peteérés es mensi sem.
Eltudnátok nekem is küldeni az aviva módszert peteérés elősegítésére a gyakorlatokat.
Illetve olvastam a málnalevél teárol hatásos volt valakinek peteérés serkentésre, tüszőrepesztesre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!