Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van valami természetes gyógymó...

Van valami természetes gyógymód a pajzsmirigy alulműködésre? Mindenképp orvos kell hozzá?

Figyelt kérdés

1 éve állapították meg,mert nem lettem terhes vagymindig elment a pozitív teszt után.:(nagyon szeretnék babát,de nem jön össze.már 4 éve:(

szedek jódtablettát is de semmit nem ér:(

2011. ápr. 12. 09:33
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
legutolsó mensesem csak barnázós volt.5 napig tartott,előtte a teszt pozitív .azóta negatív másfél hete:(
2011. ápr. 12. 09:38
 2/13 anonim ***** válasza:
Jódban gazdag táplálék, pl. tengeri algák, vagy más tengeri növények segíthetnek enyhe alulműlödés esetén. A pajzsmirigyhormon termelés csökkenését olykor pajzsmirigy gyulladás okozza. Az ilyenkor fellépő torokfájdalom torokgyulladás érzését kelti, de a pajzsmirigy is érzékeny duzzadt. Ha a pajzsmirigyed duzzadt, kemény tapintású, és állandóan köszörülöd a torkod, homeopátiás szerek közül a SPONGIA30 a bevált gyógyszer, naponta 2x, 2 hétig. Talpmasszást is lehet alkalmazni, a pajzsmiriggyel, a mellékvesével, az agyalapi- és az ivarmirigyekkel kapcsolatos reflexzónákat kell masszírozni. Akupunktúrás kezelés is segíthet, ahol a vastagbél- az epehólyag- és a kormányzó meridián pontjaidat kezelik. A pajzsmirigy betegséget orvossal kell kezeltetni, a hormonszintet rendszeresen ellenőrizni kell!
2011. ápr. 12. 09:49
 3/13 A kérdező kommentje:
Amikor utoljára voltam vérvételen 3,9 lett az eredmény.nagyon köszönöm a válaszodat,és megpróbálom ezeket,hátha sikerülne már:(
2011. ápr. 12. 09:53
 4/13 A kérdező kommentje:
spirulina alga kapszulát is szedem már 1 hónapja,de a köröm és hajnövekedésen kívül semmi más változást nem tapasztaltam magamon:(
2011. ápr. 12. 09:56
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
De nem értem miért nem fordulsz orvoshoz.Nekem is ezért volt vetélésem, kiderült,azóta pedig szedem a hormont.Én biztos nem kockáztatnék, hogy nem szedem, és ismét elvetélhetek.
2011. ápr. 12. 10:47
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem menj el orvoshoz, mert addig próbálkozol otthon, hogy kifutsz az időből. Vannak enyhe gyógyszerek is, nem kel félned. én is alulműködéssel küzdök, és szedem a gyógyszert, mert egyszer szeretnék gyereket.
2011. ápr. 12. 11:02
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképpen menj orvoshoz! Nem csak azért kell rendbehozni az alulműködést, hogy teherbe tudj esni, hanem azért is, hogy a baba ne károsodjon! A pajzsmirigy elégtelen működése ha nincs kezelve, akkor fejlődési rendellenességet okozhat a babánál. Van úgy, hogy nem elég a jód! Sőt! Valószínű, hogy pótolni kell a hormont tablettával! Szóval, ha egészséges babát akarsz, akkor menj orvoshoz! Ez nem játék!!!
2011. ápr. 12. 11:32
 8/13 Manka68 ***** válasza:

Szia!

És nem kell tőle félni! Ez nem olyan hormonkezelés, mint mondjuk egy lombik stimuláció! Azt a hormont adagolják gyógyszerben, amit a pajzsmirigyed nem tud előállítani! Ennél természetesebb mód nincs!!

2011. ápr. 12. 13:08
 9/13 A kérdező kommentje:
értem.Köszönöm a válaszokat,akkor csak az orvos marad.
2011. ápr. 12. 14:58
 10/13 A kérdező kommentje:
de azt hallottam ,hogy mielőtt felír gyógyszert rengeteg vizsgálatra küld el.igaz ez?
2011. ápr. 12. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!