5 hós babám egyre csúnyábban köhög! Az orvos Augmentin-t irt fel neki, de semmi javulást nem tapasztalok 3 nap alatt. Estleg van vmi házi gyógymód amit még kipróbálhatnánk száraz köhögésre?
Szia! Én vissza vinném inkább a dokihoz. Nálunk ugyanez volt a helyzet,csak nekünk teofilin kúpot írta doki hétfőn. Csütörtökön mentünk tanácsadásra,de nem javult. Aztán kiderült,hogy valószínű tüdőgyuszija van. Injekciót kap. Ma kapta a harmadikat,és már az első után látványosan jobban volt. Nem ijesztgetni akarlak,de én is itthon akartam megoldani ,aztán a védőnő mondta,hogy inkább nézessem meg. És milyen jól tettem.
Szintén 5 hónapos a kisfiam.
A kamilla tea gyulladáscsökkentő hatású, a hársfa pedig hurutos köhögésre jó. Van, aki szerint ezek allergizálhatnak, én nem tapasztaltam a 9 és fél hós babámnál ilyesmit. Igaz, én 7 hós kora körül adtam neki először ilyen teát.
Egyébként pedig az antibiotikumoknak néha több nap is kell, mire elérik a kellő hatást.
Ha nem javul, hívd fel újra az orvost, hátha másik gyógyszert javasol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!