Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van itt olyan anyuka, akinek...

Van itt olyan anyuka, akinek mindkét petevezetője el volt záródva és mégis sikerült természetes úton teherbe esnie?

Figyelt kérdés
Aviva torna, esetleg természetgyógyász segítségével. Sajnos még mindig nem tudtam beletörődni, hogy nálam ez a helyzet és az orvos egyértelműen a lombikot javasolta. Érdekelne, hogy másnak milyen tapasztalatai vannak ezen a téren.
2010. máj. 27. 11:36
 1/9 anonim ***** válasza:

Az Awiwa tornánál van olyan gyakorlat, ami feloldja, (feloldhatja) az ilyet. Itt az oldalon ha rákeresel megtalálod, honnan lehet letölteni a könyveket.:)

A másik a krizopráz nevü ásvány, amiről azt mondják oldhatja az ilyet. Ezt az antalvali.hu-n találtam.:)

Sok sikert, hogy legyen babád!:)

2010. máj. 27. 11:40
 2/9 anonim ***** válasza:
Bocsi (Aviva, rosszul írtam)
2010. máj. 27. 11:41
 3/9 anonim ***** válasza:
Ja, az antalvalin a gólyahír programnál a hozzászólásokban találod.
2010. máj. 27. 11:41
 4/9 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen a válaszod!

bár nekem gondolom elég súlyos lehet az elzáródás, ha a doki lapar műtét során nem tudta átjárhatóvá tenni, de mindenképpen megpróbálom az avivát, sokat hallottam róla!

2010. máj. 27. 11:45
 5/9 anonim ***** válasza:

A 2. kötetben vannak elég erős húzó feszítő gyakorlatok, un ovulációsak, amik eléggé fájdalmasak, azzal lehet hogy tudsz segíteni magadon, meg az ilyenkor nyert belső melegre kell vigyázni, utána nem fürdeni, betakarózni, és meleg tea.

De írj a Tóth Líviának, akit megtalálsz az aviva oldalán, ő megmondja mit csinálj:)

Ua voltam.

2010. máj. 27. 11:51
 6/9 A kérdező kommentje:

köszi. köszi. köszi!

a sírás kerülget, mert most utánaolvastam és bizony volt aki kétoldali elzáródással természetes úton teherbe esett. ha nem muszáj, nem mennék lombikra!

annyira köszi!

2010. máj. 27. 12:27
 7/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is el van záródva mind két petevezetékem.A HSG után a doki közölte csak a lombik jöhet szóba.Nem tudtam mást csak napokig sírni.Babát akartam,és különben sem hiszek semmilyen "csoda"dologban,ha a fejlett orvostudomány még műtét útján sem tudja megnyitni a záródást,nem hiszem,hogy torna,vagy valami bogyó segítene a dolgon!Az anyaság érdekében én a lombikot választottam,nem kísérleteztem semmivel,hisz a doki elég egyértelműen megmondta nincs más választásom ha babát akarok,belevágtunk rögtön!Az eredménye itt szuszog mellettem,a ma már 3hetes kislányom!

2010. máj. 27. 12:35
 8/9 A kérdező kommentje:

ismerős ez a napokig sírás dolog. én nem tudtam ebbe beletörődni. természetesen bízom az orvostudományban és július végén elkezdjük a lombikhoz szükséges kezeléseket, de az még két hónap. szeretnék esélyt adni magamnak, hiszen a remény hal meg utoljára. annyi csodáról lehet hallani. miért pont velem ne történne meg?

kedves utolsó! gratulálok a babához, remélem egy év múlva én is elmondhatom ezt magamról!!!

2010. máj. 27. 13:31
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem is el van záródva mindkét petevezetékem.Azt mondta az orvos nem érdemes műteni, menjünk lombikra. 4-szer voltunk lombikon, 9 embriónk fuccsba ment, két évünk ráment (a pénzről nem beszélve).Végig csinálam mindent:természetgyógyász, akupunktúra, akupresszúra, maori masszázs, semmi...Idén februárba spontán estem teherbe, mindent úgy csináltunk mint máskor. Van remény!Bár ha valaki nekem ezzel jött egy fél éve, szívem szerint leköptem volna:(könnyű kivülállóként okoskodni, még ha jót akar is az illető)TEHÁT FEL A FEJJEL
2010. jún. 4. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!