Elmaradó menzesz után vagy előtt ha terhesek vagyunk miket észlelhetünk magunkon? Milyen terhességre utaló jeleket?
Nekem nem volt semmi jele csak az,hogy elmaradt a menzesz,de van aki kimondottan rosszul van ilyenkor.Ez szerintem mindenkinél változó.Szerencsére nekem semmiféle tipikus terhességi rosszullétem nem volt.
Üdv:36 hetes kismama
Szia. Én amiket éreztem azok a következők. Én szédültem,már nagyon korán annyira elszédültem párszor,hogy meg kellett kapaszkodnom,folyamatos szurkálás a petefészek körül,és nyilaló érzés,ha tüsszentettem,vagy hirtelen fel álltam (itt még tesztet sem csináltam) és olyan érdekes íz a számba az meghatározó volt!! Valamint igen gyakran kellett pisilni menni,miután kimaradt 5.napon teszteltem pozitívat..
kb.ennyi :) Nálad mik vannak ?
szia, nekem allando alvasmania:) faradekonysag es mellfeszules. Kesobb gorcsolt a hasam, gondoltam most fog megjonni de nem, csak gorcsolt, gorcsolt.....kesobb is de akkor mar tudtam, hogy terhes vagyok. 2 het utan csinaltam tesztet eloszor. Mint kiderult a hasgorcs normalis az elso idokben mert a meh igazodik a babahoz es novekszik.:)
21 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!