Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Eddig jó szopástechnikával...

Eddig jó szopástechnikával szopott a kisfiam, pár napja viszont már nem, ez mitől lehet? Hogy tudnék segíteni magunkon?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretnék szoptatni!

Eddig jól bekapta az egész bimbót és az udvarból is egy nagy darabot, ügyesen szopizott, most viszont valamiért nem akarja úgy bekapni, és a bimbóm ugrál ki-be, nekem rettenetesen fáj, ő meg köhög, mert félrenyel, meg nem lakik jól csak nagysokára. Annyiféleképpen próbáltam már a szájába "tömni", de nem nagyon sikerül! Segíthet ilyenkor a bimbóvédő, vagy bimbókiemelő?

2008. okt. 1. 09:14
 1/3 anonim ***** válasza:
kapott cumit? vagy cumisüveget?
2008. okt. 1. 11:50
 2/3 anonim ***** válasza:
Én megpróbálnám bimbóvédővel...
2008. okt. 1. 13:06
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy nagyon gyorsan ömlik a szájába? Próbáld ki, hogy egy picit lefejsz belőle, mielőtt megszoptatod. Ha nem ez a gond, akkor bújjatok be mindketten meztelenül egy takaró alá, tedd a hasarda, állítólag ilyenkor visszaemlélkeznek a születés pillanatára, és akkor ugye még tudják ezt. Ugyan ez nekem érdekesen hangzott, mikor olvastam (nem én találtam ki), de ki tudja. Azt nem tudom mennyi idősek vagytok és ez mennyi ideig működik.
2008. okt. 2. 06:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!