Tudunk változtatni magunkon?
Figyelt kérdés
Pl. ha szerény, vidám, élettel teli .... akarok lenni, de ha most nem vagyok ez(pánikbetegség miatt is részben) ha nagyon akarom, lehetek ilyen? lehet még vonzó kisugárzásom ha teszek érte? vagy amilyennek születtem olyan maradok?2010. febr. 23. 11:35
1/5 anonim válasza:
Mindent lehet csak akarni kell.:-)))
2/5 anonim válasza:
ez így van! én is sokat változtam tudatosan, mert elegem volt egy két dologból magammal kapcsolatban. pl régen félénk voltam, nem mertem kiállni az igazamért. ez annak volt köszönhető, hogy a szüleim mindig azt mondták kerülni kell a konfliktushelyzeteket, pedig nem, nem szabad hagyni, hogy az ember palira vegyék. nem mondom még ma is néha megijedek, de aztán a sarkamra állok. ha magadban tisztáztad min akarsz változtatni, és komolyan is gondolod menni fog!
3/5 anonim válasza:
Válassz ki egy dolgot, amin változtatni akarsz, és egy álló héten keresztül mindig arra figyelj, és azt gyakorold.
4/5 anonim válasza:
helló
befejezném 12:18 as válaszolót...
...és egy idő után már "ösztönössé" válik benned :)
és igaz gyakorlás ebben is kell.
üdv
25/F
5/5 anonim válasza:
Tudsz változtatni, de nem egyszerű és nem fog menni, ha "CSAK ÚGY ELHATÁROZOD" a változást.
Ehhez általában külső körülményre van szükség, ami olyan hatással van rád mentálisan, hogy teljesen átértékeled az addigi életedet. Ez a körülmény mindenkinek más és más. Lehet BÁRMI, a lényeg, hogy alapjaiban "rendüljön meg" a korábbi viselkedésed, felfogásod etc...
Ha ez nincs meg, akkor nem fog menni. Ez nem megy úgy, hogy a hasadra ütsz és máris megváltoztál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!