Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák, kellene valami...

Anyukák, kellene valami szimbólumot magunkon hordani hogy jelezzük vele hogy anyukák vagyunk, nem?!?!

Figyelt kérdés

Mentem ma a buszon és azon tűnődtem hogy vajon a nők akiket látok anyukák vagy nem?!?

Milyen jó lenne egy x színű karkötő vagy madzag a csuklónkra...na?

2011. ápr. 8. 12:05
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:
63%
elég érdekes kezdeményezés.Ha celeb mamáknál eléred hogy hordják,akkor más is fogja...
2011. ápr. 8. 12:08
 2/47 anonim ***** válasza:
70%
Na ne már, ez csak vicc nem??
2011. ápr. 8. 12:09
 3/47 anonim ***** válasza:
68%
Ne viccelj már! Ez olyan lenne,mint a sárga csillag vagy bármi más... Nekem visszatetsző lenne. Különben is senkinek semmi köze ahhhoz, hogy van-e gyerekem és mennyi... Nem tégeed akarlak támadni, de most csak gondolj bele! Ezzel akár hátrányosan is meg lehetne különböztetni bizonyos nőket.
2011. ápr. 8. 12:13
 4/47 A kérdező kommentje:
nem vicc:-)mész az utcán és létsz egy anyukát akinek a csuklóján egy rózsaszín és egy kék szalag van kvázi van egy kislánya meg egy kisfia:-))))))))
2011. ápr. 8. 12:14
 5/47 anonim ***** válasza:
27%
Szerintem ez lehetetlen,de nem rossz ötlet.Néha én is azon gondolkozom,hogy vajon rajtam látszik,hogy 3 gyerekem van néha meg azon,hogy legszivesebben mindenhova magammmal vinném a 3 kis pelenkásomat.
2011. ápr. 8. 12:17
 6/47 anonim ***** válasza:
50%

Szerintem baromság.

És ha valaki pasizni akarna, mert mondjuk elvált... lehet szóba sem állna vele alapból senki.

2.

2011. ápr. 8. 12:19
 7/47 anonim ***** válasza:
60%

12:19! Előbb utóbb kiderül a pasi számára is,hogy anya az illető,nem? Én sosem titkoltam a lányom a pasik előtt mikor egyedül maradtam!Ha kellek vele kelljek!!!

A szalag aranyos ötlet! :)

2011. ápr. 8. 12:25
 8/47 anonim ***** válasza:
39%
Kicsit off,de idevág. Állítólag be akarják vezetni,hogy mint amikor meghal valaki kirakják a fekete zászlót a házra, úgy amikor születik egy gyerek, akkor meg egy rózsaszín, vagy egy kék zászlót rakjanak ki. Érdekes ötlet, de nem lennék ellene. Kicsit feldobná az utcákat :)
2011. ápr. 8. 12:30
 9/47 anonim ***** válasza:
43%

12:25-nak persze előbb utóbb kiderül, lehet, hogy valaki elvből nem menne oda hozzád.

ez a zászlós dolog is nonszensz

keresztet nem rakjak a házamra:-((((((((((((

2011. ápr. 8. 12:32
 10/47 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem elég nagy szimbólum egy magadra kötött gyerek,vagy egy hatalmas babakocsi előtted.Esetleg egy pelkenkázótáska,tejjel leköpött kosztümkabát,dinós kitűző a pulcsidom,amit a fiad tűzött rád és te büszkén viselsz,vagy a válltáskádból kikandikáló pelenka az esti buliban,mert benne felejtetted...:-) Félretéve a viccet,szerintem 10 ből 8 nőn meglátszik hogy anyuka.
2011. ápr. 8. 12:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!