Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák, kellene valami...

Anyukák, kellene valami szimbólumot magunkon hordani hogy jelezzük vele hogy anyukák vagyunk, nem?!?!

Figyelt kérdés

Mentem ma a buszon és azon tűnődtem hogy vajon a nők akiket látok anyukák vagy nem?!?

Milyen jó lenne egy x színű karkötő vagy madzag a csuklónkra...na?

2011. ápr. 8. 12:05
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
68%
Ez kb olyan mint a melegfelvonulás.
2011. ápr. 8. 13:16
 22/47 anonim ***** válasza:
83%

Nekem van egy jobb ötletem:

Kék karkötő: anya vagyok és fiam van

Rózsaszín: anya vagyok és lányom van

Zöld: vegetáriánus vagyok

Szürke: Dohányzom

Piros: szeretem a bort

Narancssárga: szeretem a sört

Piros: Menstruálok

(Citromsárga: vizelettartási gondjaim vannak

Barna: széklettartási gondjaim vannak)

2011. ápr. 8. 13:20
 23/47 anonim ***** válasza:
63%
Sztem elég egyértelmű el, ha megyek az utcán és a 3 gyerekem ott van mellettem. :D
2011. ápr. 8. 13:29
 24/47 A kérdező kommentje:

köszi a hozzászólásokat!

Sajnos azt érzem hogy sokan úgy gondolják nekem most elkellene bújnom és sajnálnom vagy titkolnom esetleg szégyelnem kellene azt hogy anyuka vagyok nehogy valakit ezzel megsértsek...bocs hogy nekem összejött elsőre,azért örülhetek?!:-)

2011. ápr. 8. 13:31
 25/47 anonim ***** válasza:
67%

Sziasztok

3 gyermekes anyuka vagyok. De ez szerintem csak a családomra tartozik. Van olyan kollégám a munkahelyemen, aki kikezdett velem, mert azt sem tudta, hogy férjnél vagyok, azt meg pláne nem, hogy 3 gyermekem van.

Nem tartozik ez senkire. Ez nekem ugyanolyan mint, hogy nem vettem fel a férjem nevét sem. Dolgozom, nevelem a gyermekeimet és szerető feleség is vagyok. De a munkaheylemre csak a munkám tartozik.

2011. ápr. 8. 13:39
 26/47 anonim ***** válasza:
71%

Miért ne örülhetne,akinek gyereke van?

Már nem azért, de mióta bujkálás, ha nem írod magadra,hogy anya vagy? Az lenne a bujkálás, ha letagadnád. Engem pl. nagyon nem izgat a rokonságomon és családomon kívül kinek van gyereke, ugyanúgy tisztelek mindenkit, akár van gyereke akár nincs. Szerintem ez hülyeség. A babaszületéses zászló viszont aranyos,csak másnap minden szomszéd ott dörömbölne :D

2011. ápr. 8. 13:45
 27/47 anonim ***** válasza:
62%

Már úgy látom az értékelésekből is kiderült, hogy simán lepontozzák azt, aki lát benne fantáziát.

Nem gondoltam volna, hogy egy ilyen kérdésen is ennyien ki tudnak akadni. Mintha a világvégéről lenne szó. :)

Én anya vagyok, de nem hordanám a szalagot. De ha egy "celeb" vezetné ezt be, biztos, hogy sok követője lenne, mint annyi minden hülyeségnek...ennél sokkal, de sokkal nagyobb hülyeségeknek...

2011. ápr. 8. 14:00
 28/47 anonim ***** válasza:
79%
Na most jól le fognak pontozni, de akkor sem értem miért kell bántani a kérdezőt. Gondolom nem úgy gondolta, hogy kötelező viselni, hanem ha akarod akkor hordod ha nem akkor nem, vagy veszel magadnak egyet vagy nem...így ha valaki ki szeretné nyilvánítani, hogy anya akkor megteheti ha nem akkor nem...nem értem a sok hülye hozzászólást, hogy ez diszkriminatív és senkinek semmi köze hozzá..akkor arany láncot se vegyen fel senki mert még látják, hogy van rá pénzed...sőt a babakocsit se told a gyereket se vidd magaddal mert még a végén rájönnek, hogy anya vagy...
2011. ápr. 8. 14:04
 29/47 anonim ***** válasza:
61%
Igazából én sem értem az ötlet poénját. Egyrészt azért nem, mert aki a 9 hónapos pocit nem veszi észre, az a karszalagot még úgysem fogja. Másrészt számomra az egésznek olyan íze van, hogy "mutassuk meg a világnak, hogy én több vagyok mint az átlag nő". Egy anya pedig nem attól a puszta ténytől lesz "több", hogy szült már, hanem attól, hogy hogyan neveli a gyerekét, mennyi szeretetet, törődést ad neki. Akinek nem inge, ne vegye magára, de a környezetemben azok a nők, akik ezerrel verik a mellüket, hogy "ANYA VAGYOK", nos..hm...nem feltétlenül érzem szerencsésnek a gyereküket, az anyjuk miatt.
2011. ápr. 8. 14:06
 30/47 anonim ***** válasza:
73%

Jó, de akkor az apukáknál is vezessük be a karkötőt kötelezően!

Akkor legalább a sok "apuka" nem csorgathatná olyan látványosan a nyálát a fiatal pipikre.

2011. ápr. 8. 14:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!