Anyukák, kellene valami szimbólumot magunkon hordani hogy jelezzük vele hogy anyukák vagyunk, nem?!?!
Mentem ma a buszon és azon tűnődtem hogy vajon a nők akiket látok anyukák vagy nem?!?
Milyen jó lenne egy x színű karkötő vagy madzag a csuklónkra...na?
Nekem van egy jobb ötletem:
Kék karkötő: anya vagyok és fiam van
Rózsaszín: anya vagyok és lányom van
Zöld: vegetáriánus vagyok
Szürke: Dohányzom
Piros: szeretem a bort
Narancssárga: szeretem a sört
Piros: Menstruálok
(Citromsárga: vizelettartási gondjaim vannak
Barna: széklettartási gondjaim vannak)
köszi a hozzászólásokat!
Sajnos azt érzem hogy sokan úgy gondolják nekem most elkellene bújnom és sajnálnom vagy titkolnom esetleg szégyelnem kellene azt hogy anyuka vagyok nehogy valakit ezzel megsértsek...bocs hogy nekem összejött elsőre,azért örülhetek?!:-)
Sziasztok
3 gyermekes anyuka vagyok. De ez szerintem csak a családomra tartozik. Van olyan kollégám a munkahelyemen, aki kikezdett velem, mert azt sem tudta, hogy férjnél vagyok, azt meg pláne nem, hogy 3 gyermekem van.
Nem tartozik ez senkire. Ez nekem ugyanolyan mint, hogy nem vettem fel a férjem nevét sem. Dolgozom, nevelem a gyermekeimet és szerető feleség is vagyok. De a munkaheylemre csak a munkám tartozik.
Miért ne örülhetne,akinek gyereke van?
Már nem azért, de mióta bujkálás, ha nem írod magadra,hogy anya vagy? Az lenne a bujkálás, ha letagadnád. Engem pl. nagyon nem izgat a rokonságomon és családomon kívül kinek van gyereke, ugyanúgy tisztelek mindenkit, akár van gyereke akár nincs. Szerintem ez hülyeség. A babaszületéses zászló viszont aranyos,csak másnap minden szomszéd ott dörömbölne :D
Már úgy látom az értékelésekből is kiderült, hogy simán lepontozzák azt, aki lát benne fantáziát.
Nem gondoltam volna, hogy egy ilyen kérdésen is ennyien ki tudnak akadni. Mintha a világvégéről lenne szó. :)
Én anya vagyok, de nem hordanám a szalagot. De ha egy "celeb" vezetné ezt be, biztos, hogy sok követője lenne, mint annyi minden hülyeségnek...ennél sokkal, de sokkal nagyobb hülyeségeknek...
Jó, de akkor az apukáknál is vezessük be a karkötőt kötelezően!
Akkor legalább a sok "apuka" nem csorgathatná olyan látványosan a nyálát a fiatal pipikre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!