Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák, kellene valami...

Anyukák, kellene valami szimbólumot magunkon hordani hogy jelezzük vele hogy anyukák vagyunk, nem?!?!

Figyelt kérdés

Mentem ma a buszon és azon tűnődtem hogy vajon a nők akiket látok anyukák vagy nem?!?

Milyen jó lenne egy x színű karkötő vagy madzag a csuklónkra...na?

2011. ápr. 8. 12:05
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
53%

Szerintem csináltass pólót, és írasd rá: ANYA VAGYOK! A másik oldalára meg azt, hogy hány gyereked van.

Így mindenki látni fogja, és tuti hogy észreveszik, mert lehet, hogy a karkötődet eltakarja a pulcsi ujja.

Később pedig lehetnek olyan pólók, hogy Nagyon büszke anya vagyok, Boldog anya vagyok, A legboldogabb anya vagyok, A legeslegboldogabb anyukája vagyok 3 manócskának.

Így nem csak a női rangsorban, hanem az anyuka rangsorban is meglesz a helyed.

Demonstrálva azt, hogy nem csak anya vagy, hanem a legboldogabbak egyike.

2011. ápr. 8. 14:50
 32/47 anonim ***** válasza:
79%

Van benne valami, mert végül is annak is van jele, ha valaki házas vagy eljegyezték, nem? Akkor a karikagyűrű is egy nagy baromság? Az is csak arra jó, hogy a külvilágnak megmutasd, hogy házas vagy, nem? Vagy van valami egyéb értelme is?

Mondjuk én nem hordanék ilyen karkötőt, mint ahogy férjhez sem megyek, pedig már van 2 gyerekem :)

De olyan jó érzés, amikor egyedül (vagy barátnőkkel) vagyok valahol és megnéz egy pasi, esetleg lájtosan flörtölni kezd, ez biztosan megszűnne, ha meg lennék "bélyegezve" egy gyűrűvel és 2 karkötővel :)

Ja és nem szoktam pasizni, csak jól esik a tudat, hogy még kellenék másoknak is a páromon kívül :)

2011. ápr. 8. 15:24
 33/47 anonim ***** válasza:
78%

A zászló kitűzését viszont kifejezetten jó ötletnek tartom!

Miért csak a halálról kell tájékoztatni az utca népét? A legnagyobb csodáról, egy új élet születéséről miért nem????

2011. ápr. 8. 15:26
 34/47 anonim ***** válasza:
36%
Na akkor én holnaptól hordok egy karkötőt és egy pólót is van, egy kutyám és egy macskám, meg 10 pulykám.
2011. ápr. 8. 15:31
 35/47 anonim ***** válasza:
39%
Jó isten..És azok a nők milyen karkötőt hordjanak,vagy milyen zászlót aggassanak a házukra,akiknek hosszú-hosszú évek óta nem sikerül a kisbaba?Mit aggassunk magunkra,hogy békén hagyjanak bennünket a tapintatlan,tahó emberek???Vagy mivel jelezzem,hogy Én is Anyuka szeretnék lenni,pont úgy mint Ti,csak Nekem sajnos nem sikerül???Akkor legalább a sok Anyuka látná,hogy nem kellene sokunk szívébe forgatni a kést,és megkímélhetnének a beszólásoktól!
2011. ápr. 8. 15:43
 36/47 anonim ***** válasza:
35%
Na, még egy jelzés hogy "nekem gyereke van, én jobb vagyok nálad"? Vagy mi?
2011. ápr. 8. 15:59
 37/47 anonim ***** válasza:
46%

Kellene mindenkinek karkötő, póló, szalag, kitűző, és minden egyéb jelzés, hogy lássuk már az utcán, hogy ki milyen "kasztba" tartozik.

Így tudni fogjuk, kivel kell összemosolyogni, és ki az, akit le kell nézni.

2011. ápr. 8. 16:04
 38/47 anonim ***** válasza:
72%

Karszalag nélkül is sok az előítéletes. Ha viseled a szalagot, akkor még lehet hogy meg is dobálnak, mert anya vagy. S látod kérdező, elég csak egy kérdést feltenned, máris hülye vagy, nem kell ehhez még karkötő is.

Mindegy, én jót nevettem rajta, hogy mennyien fent tudnak akadni egy ilyen kérdésen.

2011. ápr. 8. 16:11
 39/47 A kérdező kommentje:
érdekes hogy azt gondolják a "gyermektelenek" hogy őket lenézik...saját magukat minősítik ezzel!
2011. ápr. 8. 16:56
 40/47 anonim ***** válasza:
29%

Ne haragudj, de itt nem a gyerektelenek minősítik ezzel magukat, hogy ők le vannak nézve, hanem azon anyukák, akik kiváltságokat próbálnak azzal kivívni, hogy nekik gyerekük van. Azért mert valakinek gyereke van mitől több, attól akinek nincs?

Sokaknak azért nincs mert nem lehet, illetve, vannak olyanok, akiknek a körülmények nem engedik. Ha az anya is és az apa is munkanélküli hova vállaljon gyereket?

Igenis, a szülő legyen büszke arra, hogy szülő, de teljesen idegenek mi köze van hozzá?

Örüljél, persze, hogy anya lehetsz, mert az egyik legcsodálatosabb érzés a világon.

Sajnos a tapintatlan emberek mindenkivel azok, legyen kismama, fiatal, vagy idősebb, nő vagy férfi. Attól, hogy bármit hirdetünk, hogy kivel mi van attól a társadalom nem lesz tapintatosabb.

Sajnos a karkötők stb nem segítenek. Sokaknál a nevelésben van a gond.

2011. ápr. 8. 17:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!