14-15 hónapos babátokat rá mernétek hagyni 2 hétre a nagyszülőkre, dédszülőkre?
Nem hagynám itthon 2 hétre a gyerekem, DE! a sógornőm elment másfél hétre síelni a férjével és itthon hagyták anyósomra az akkor 13-14 hónapos kislányukat. Nem volt semmi baj.
Ez gyerekfüggő is. Az én kislányom rettentő anyás, tuti nem bírna ki 2 hetet nélkülem és én se nélküle. Még a WC-re is jön utánam. A sógornőm kislánya pedig nem ilyen, azóta is jön hetekre a mamához örömmel. Valaki önállóbb már ilyen korban is vki meg még nem.
Majd írj, hogy döntöttél és, ha elutazol, milyen volt a viszontlátás a gyerekeddel.
Én is mindig furcsának tartottam, ha valaki úgy érzi, egy utazással 2-3 éve feltornyosuló problémákat meg lehet oldani. Ez szerintem nem így működik. Kezdetnek elég lenne az, ha a férjed és Te ÉLVEZNÉTEK azt, hogy EGY CSALÁD VAGYTOK!!! Annak minden szépségével, gondjával, bajával együtt! Nem csak a rózsaszín dolgok vannak, ha gyerek születik egy családba, ezt mindenki sejti, tudja.
Én csak akkor tudnék nyugodt szívvel utazni, ha már előtte hozzászoktattam a gyereket ahhoz, hogy néha napokig nem látjuk egymást. Nálunk ilyen még nem volt, őszintén megmondom, mert én már alig várom, hogy délután hazaérjenek a suliból:)
14:44es vok.
Azt nem írtad, hogy a gyereked miket csinál már. Mert szerintem attól is függ a dolog, hogy pl. felébred-e még éjszaka, ha igen, csak Te tudod-e megnyugtatni, vagy szopik-e még, elaszik-e könnyen nélküled...stb. Mert az én kislányom ilyen idős korában szinte még csak szopizott, sajnos, nem is nagyon evett mást, éjszaka többször felébredt cicizni, csak cicin aludt el este, még a férjem se tudta elaltatni, ezért se hagytam volna magára még egy éjszakára sem, de ha a te gyereked már "önállóbb" akkor megint más a helyzet.
Rá merném hagyni mindkét nagyszülőre, de soha sem tudnám!
Nekem inkább kínzás lenne 2 hétig egyáltalán nem látni, nem hogy élvezetes nyaralás, én tuti vinném a kicsit, pedig a kislányom egyáltalán nem anyás, de én nem azért szültem hogy nélküle nyaraljak, mikor tudom hogy ő is élvezné, a házasságot pedig csak hétköznapokban lehet megmenteni úgy ahogy írták előttem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!