Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nagyszülőkre hagyható egy 10...

Nagyszülőkre hagyható egy 10 hónapos baba egy hétre?

Figyelt kérdés
Amikor lenne az esküvőnk a kisfiunk 10 hónapos lesz és szeretnénk elmenni nászútra.Terveim szerint addig aránylag rendesen fog enni... most 7 hónapos.
2010. márc. 31. 22:30
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
83%

Nekem nem lenne szívem elmenni nászútra, amikor van egy csodálatos babám. A nászutat később is letudhatnátok.

Én képtelen lennék rá.

De ez csak az én véleményem.

Egyébként gratulálok az esküvődhöz.

2010. márc. 31. 22:34
 2/21 anonim ***** válasza:
83%

Én nem hagynám, pedig nem vagyunk összenőve, sőt anyukámba is megbízom. Sztem az egy nap még oké, de egy hét...

Persze ez baba és nagyszülő függő is.

Egy 8 hós kislány anyukája

3/21 anonim ***** válasza:
83%

Szia

Én lányom 1 éves,nagyon szívesen van a nagyszülőknél max 1 napig. Egy hét nagyon sok! Annyira nem vagyok para anya,de nem lenne felhőtlen a boldogságom olyan sokáig nélküle.

4/21 anonim ***** válasza:
55%

Szia.

En nem tennem, de ez baba es nagyszulo es szulo fuggo.

En a tulparazos fajta vagyok a lenyom nem tud meglenni nelkulem 1 orat meg az apukajaval sem.

A ferjem szuleire nem biznam, mert nem bizok meg bennuk.

Anyukamra meg nem tennek ekkora nyomast, mert tudja, hogy maximalista vagyok es minden ugy jo ahogy en csinalom :)

De mindenki mashogy gondolja ezt a kerdest szerintem.

Anyosomekra szivem szerint sosem biznam :P

2010. márc. 31. 22:35
 5/21 anonim ***** válasza:
79%
második 22:34-es vagyok. Költséges, de vigyétek a babát és a nagyit is. Így mindenki happy lesz :DDD
2010. márc. 31. 22:36
 6/21 anonim ***** válasza:
69%
Pont ezt akartam én is mondani? nem lehetne hogy a mama is menjen bébiszitternek, ha mindenképp menni akartok? Azért egy 10 hós baba még nem olyan nagy.. én biztos nem hagynám, pedig anyumat látja minden nap..
2010. márc. 31. 22:38
 7/21 anonim ***** válasza:
31%

Ha szeret a nagyszülőknél lenni,és nics gond az evéssel,akkor nyugodtan menjetek el.Előtte azért egy-két éjszakát aludjon a mamánál.

A nászúton pedig legyetek telefonon elérhetők.

Nem leszel attól rossz anya,ha nem imádod a gyereked,és nem kötözöd a szoknyádhoz.Ez csak a mai anyukáknál divat.

2010. márc. 31. 22:40
 8/21 anonim ***** válasza:
83%
Lehet, hogy divat (kedves előző), de én sem hagynám 1 hétre a nagyszülőknél, még 2 napra sem, pedig 13 hónapos a lányom. Ennek ellenére szerintem ez abszolút egyénfüggő. itt az anyukára gondolok, hogy ha el tudja magát engedni, hogy ne állandóan a babájára gondoljon, hogy most épp mit csinál, stb. az egy dolog. Amúgy meg meg vagyok róla győződve, hogy a babának semmiképp sem tesz jót, hiszen el sem tudja képzelni, hogy az Anyukája, aki neki a mindent jelenti, hová tűnt.
2010. márc. 31. 22:46
 9/21 anonim ***** válasza:
50%

Szia!

Én sem hagynám ott sehol,már csak anyukámékból is tanulva,annak idején mikor még a hugim pont ugyanigy 10hós volt,mikor elmentünk a magas Tátrába nyaralani,hármasban,hugi meg a mamimnál maradt,hát én ugyan nem nagyon emlékszem,mert 7éves körüli voltam,de anyumék még a mai napig is emlegetik,h öt miért nem vittük magunkkal,elég nagy nyomot hagyott bennük,pedig már a hugom 20éves mult!De a mai napig nem tudták elfelejteni!

Szerintem vigyétek öt magatokkal,végül is vele együtt teljes a család,ö a szerelmetek "gyümölcse"!

De az sem rossz ötlet,h a nagyit is vigyétek!:):):)

2010. márc. 31. 22:48
 10/21 anonim ***** válasza:
50%

Szia!

Nekem csak havonta 2 napot vigyáz rá a nagyi, míg én suliban vagyok, igaz, hogy éjszakára hazajövök.Szóval reggel 8-tól este 8-ig van mással, de estére már totál kivan szegényem és majd kiugrik a bőréből ha meglát. Egyáltalán nem vagyunk pedig összenőve, az elejétől fogba boltba, fodrászhot, kozmetikushoz megyek míg apa vagy nagyi vigyáz rá.

Szerintem is sok az egy hét.

Majd írd meg hogyan döntöttél és gratulálok az esküvőhöz.:))

2010. márc. 31. 22:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!