Nagyszülőkre hagyható egy 10 hónapos baba egy hétre?
Én elég laza vagyok, de 1 hétre egy 10 hónapos gyereket biztos nem hagynék ott!!!!!!!
Ma elmentem vásárolgatni, meg kivételesen barátnőzni délután, de már akkor is alig vártam, hogy hazaérjek!
(Igaz a 9 hónapos babám bealudt, mielőtt hazaértem volna... :)
Egyszer amikor 4 hónapos volt 3 éjszakát a nagyszülőkkel maradt, mert kórházban voltam, és nem volt semmi gond, de lehet, hogy ez most nehezebb lenne (most olvastam a szeparációs szorongásról...)
lehet, hogy elhalasztjuk az egészet...vagy legalábbis a nászutat(ahogy olvasom a cikkeket pár évvel...)
köszönöm a válaszokat
Szia!
Én nem tudnám 1 hétre egyedül hagyni, mert nagyon hiányozna, de nem is lehetne, mert a kislányom ha egy délutánt a nagyszülőknél van, már este 6 körül áll az ajtóban és anyázik :).
Kb 3 hónapja egy estét szerettem volna a barátnőimmel tölteni, és anyukám este 9kor felhívott, hgoy nem tudják elaltatni, mert csak sír, hogy anya-anya, hazamentem, lefektettem, egyből elaludt.
1,5 éves kislány anyukája
aki születése óta mellette van...
bocs, a gépem meghülyült :oD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!