Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nagyszülőkre hagyható egy 10...

Nagyszülőkre hagyható egy 10 hónapos baba egy hétre?

Figyelt kérdés
Amikor lenne az esküvőnk a kisfiunk 10 hónapos lesz és szeretnénk elmenni nászútra.Terveim szerint addig aránylag rendesen fog enni... most 7 hónapos.
2010. márc. 31. 22:30
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
50%
Ja!Előző vagyok, most 9 hós a fiam
2010. márc. 31. 22:51
 12/21 anonim ***** válasza:
79%
Én sem hagynám ott ennyi ideig, sőt, még két napig sem. Szerintem is nagyon pici még ehhez. És még sokáig pici is marad.
2010. márc. 31. 22:57
 13/21 anonim ***** válasza:
67%
Én sem hagynám ott sehol!!! El sem tudom képzelni!!! Vigyétek a nagyit is!
2010. márc. 31. 23:03
 14/21 anonim ***** válasza:
50%

Én elég laza vagyok, de 1 hétre egy 10 hónapos gyereket biztos nem hagynék ott!!!!!!!

Ma elmentem vásárolgatni, meg kivételesen barátnőzni délután, de már akkor is alig vártam, hogy hazaérjek!

(Igaz a 9 hónapos babám bealudt, mielőtt hazaértem volna... :)

2010. márc. 31. 23:11
 15/21 A kérdező kommentje:

Egyszer amikor 4 hónapos volt 3 éjszakát a nagyszülőkkel maradt, mert kórházban voltam, és nem volt semmi gond, de lehet, hogy ez most nehezebb lenne (most olvastam a szeparációs szorongásról...)

lehet, hogy elhalasztjuk az egészet...vagy legalábbis a nászutat(ahogy olvasom a cikkeket pár évvel...)

köszönöm a válaszokat

2010. ápr. 1. 00:26
 16/21 anonim ***** válasza:
szia! ez ugyan nem ugyanaz az eset de leírom neked. március elején nagyon beteg lettem, és 8 napra kórházba kerültem. fertőző osztályra, gyereket be sem hozhatták. addig csak velem volt, meg az apjával. Apával maradt otthon, szerencsére a férjem maximálisan el tudja látni, és halálra aggódtam magam, meg persze hiányzott is, de a gyerek nagyon lazán vette a dolgot. igaz, ő 16 hónapos, desemmi baja nem lett, vidám volt, evett, aludt,persze biztos nem tudta hol vagyok, de hát muszáj volt kórházban lennem sajnos, mert otthon már felkelni nem tudtam hozzá:( nagyon rossz volt nélküle, de énis ilyen túlparázós anyuka vagyok, és ez idő alatt rájöttem hogy igenis megvan a gyerek nélkülem, ha nagyon muszáj. kicsit bizalnmatlan volt velem mikor hazajöttem de ez hamar elmúlt. nekem a nagyszülők alig jönnek, de ha neked ilyen szoros kapcsolatban vannak a babával, és úgy bízol bennük ahogy én a férjemben, szerintem nagy gond nem lehet. persze aggódni fogsz, az tuti, de ha így látjátok jónak menjetek el. nektek nagyon jót fog tenni., de ez csakaz én véleményem. gratulálok az esküvőhöz, és remélem jó lesz a nászút is:)
2010. ápr. 1. 08:46
 17/21 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok, annyit még hozzátennék, hogy ha 10 hós lenne, az előző válaszok alapján elvinném a nagyit is...végülis ugyanúgy tud rá vigyázni mint otthon, csak mégis ott vagy azért teis. de ezt úgyis te döntöd el:)
2010. ápr. 1. 08:51
 18/21 anonim ***** válasza:

Szia!

Én nem tudnám 1 hétre egyedül hagyni, mert nagyon hiányozna, de nem is lehetne, mert a kislányom ha egy délutánt a nagyszülőknél van, már este 6 körül áll az ajtóban és anyázik :).

Kb 3 hónapja egy estét szerettem volna a barátnőimmel tölteni, és anyukám este 9kor felhívott, hgoy nem tudják elaltatni, mert csak sír, hogy anya-anya, hazamentem, lefektettem, egyből elaludt.

1,5 éves kislány anyukája

2010. ápr. 1. 09:35
 19/21 anonim ***** válasza:
A 08:46-osnak üzenem, hogy igen igazad van, de ott volt mellette apuci, aki mégiscsak az egyik szülője, aki szület
2010. ápr. 1. 10:38
 20/21 anonim ***** válasza:

aki születése óta mellette van...

bocs, a gépem meghülyült :oD

2010. ápr. 1. 10:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!