Mikor hagytátok elöször nagyszülökre éjszakára a babátokat és miért? Hogy viselte a baba és a nagyszülők?
Figyelt kérdés
2009. szept. 23. 11:27
1/6 anonim válasza:
3hónaposan egyszer a keresztszülőknél aludt,aki a férjem ikertestvére!Azért hagytuk nála egy napra,hogy egy napot kettesben tudjunk tölteni,mert sajnos az én szüleim megbízhatatlanok!De végig ő járt az eszünkbe,annyira hiányzott,hogy aludni is alig bírtam!
2/6 anonim válasza:
Én még nem hagytam éjszakára, szerintem még pár hónapig nem fogom, nem tudom hogy viselnénk. :) Jelenleg 16 hónapos. Jövő májusban megyek vissza dolgozni, szeptemberig a mamáékkal (anyukámék) lesz minden nap, na akkor már bátrabban merem majd hagyni, hogy ott is aludjon.
3/6 anonim válasza:
Először 9 hónaposan hagytam kb éjfélig szüleimre. Akkor még sietnem kellett haza szoptatni. Aztán egy éves kora után sűrűbben vigyáztak rá. gyerkőc jól viselte, anyu meg nem kérdés, Ő abba betegszik bele, ha nincs gyerek a közelében. Többször volt (van), hogy nem csak az unokára vigyáztak, hanem bevállatak mellé barátnőt is, hogy legyen kivel játszani, vitték őt is kirándulni strandra stb. Most, hogy az unoka már nagyobb (9 éves) ismerősök, barátok gyerekére vigyáz nagyon szívesen.
4/6 anonim válasza:
5 hónaposan hagytam először anyukáméknál a kicsit. Lagziban voltunk és csak másnap jöttünk haza. Mindenki nagyon élvezte, főleg a gyerek. A lagzi is jó volt, legalább egy kicsit kikapcsolódtunk a férjemmel. Most azt tervezzük, hogy novemberben egy hétvégét kettesben töltünk és akk 2 éjjel hagyjuk anyáéknál. Azt hozzáteszem, hogy alányom nagyon szereti az anyukámat és sokat találkoznak. Csak anyukámra merem bízni és csak vele van el rajtunk kívül a gyerek.
5/6 anonim válasza:
Az előző válaszoló vagyok, a babám este 9-től reggel 8-ig alszik és egyszer sem ébred fel éjjel. Ez 8 hetes kora óta így van
6/6 anonim válasza:
6 hónaposan a legjobb barátnőmnek szerveztem lánybúcsút, és persze ott voltam én is, rá egy hétre pedig a lakodalmukon is.
Anyumra hagytam, de amúgy is sokat vannak együtt, úgyhogy nem féltettem.
Nagyon jó volt a manó, nem volt vele semmi gond.
Az első éjszaka iszonyú volt, folyton nála jártak a gondolataim, de a következő alkalommal már le tudtam lazulni, és nagyon jól éreztem magam a kis "utánfutóm" nélkül. :-)
Csak úgy nem hagytam még náluk, ezek különleges alkalmak voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!