3 hónapos babádat ráhagynád a nagyszülökre 3 napig ugy hogy ők mennek oda hozzátok aludni? Mi a véleményetek?
Őszintén? 3 hónaposan nem hagynám rá senkire!
Nem szopizik már egyébként?
Vinném magammal!
Szia
Nekem anyatejes volt a babám szóval nem....ha tápszeres lett volna akkor sem hagynám rájuk mert nekem az minden lenne csak nem nyugodt nyaralás.
Az én lányom 3 hónaposan sokkal jobban elvolt a nagyszülőkkel, mint most 8 hósan. Úgyhogy ha ezt tudom, három hónaposan odaadtam volna nekik, és egy kis pihenés alatt feltöltődtem volna erre a nagyon anyás vagyok korszakra!
Szerintem nem baj, ha egy pár napot a nagyszüleivel van, egyrészt nagyszülőknek jót tesz az unokázás, nektek a pihenés, a babának meg az, hogy szokja, hogy nem csak anya és apa létezik.
Ha megbízol a nagyszülőkben, akkor semmi gond nem lesz!
Négy szóval: eszembe sem jutott volna.
Ha csak a boltba mentem ki, amikor ennyi idős volt is rohantam haza.
Ha nem szívesen tennéd, akkor ne tedd.
Én sem tudtam volna nélküle elmenni akkor még, de most már másképp látom. Viszont a szavaidból az jön ki, hogy nem akarod. Akkor ne tedd, majd később is lesz erre lehetőség.
Az az igazság, hogy mióta megvan a fiam, eszembe sem jutna úgy nyaralni menni, hogy őt itthon hagyom!Hiszen 3an vagyunk egy család, nekem nem menne.Inkább elhívnám a nagyszülőket, együtt mennénk, és ők vigyáznának rá, de mégis velünk lenne.Mi ha megyünk, tuti így megyünk nyaralni.
7,5 hónapos a fiam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!