3 hónapos babádat ráhagynád a nagyszülökre 3 napig ugy hogy ők mennek oda hozzátok aludni? Mi a véleményetek?
nem értem miért ilyen mindenki. ha megbízható, felelősségteljes, normális nagyszülőkről van szó, miért ne? én simán rájuk hagytam anno is, elvégre néhány gyereket ők is felneveltek. midnent úgy csináltak ahogy kértem. mégis vajon mi történne? szerintem mindennél jobban odfigyelnének. igazi megváltás volt, mikor kicsit ki tudtunk kapcsolódni. az a gyerek nem cukorból van. amúgyis tápszeres volt.
maximum beteg lesz, de annál többet, hoyg orvoshoz viszem én sem tudok tenni.
nem is értem ezt a hozáállást. azokra az emberekre, akik minket és a testvéreinket is felneveltek úgy tekintünk, mint gyerekgyilkosokra. elismerem, van olyan nagyszülő, akinek nem adnám oda, de sztem azért van sok, akire rá lehet hagyni. énszerintem nem egészséges így hozzánőni a babához. már 8 és 5 évesek a gyerekeim, most várom a harmadikat, mindkettőt így neveltem és jó gyerekek lettek.
Nem arról van szó, hogy az ember haljon meg,ha gyereke van, pusztán 3 után még kibírnám,hogy megyek nyaralni, ill. vinném magammal!
Ha nem vinném, én nem élvezném. Nekem rossz lenne egy 3 hónapost otthon hagyni, ha jól el van a nagyival, ha nem!
Egy ilyen pici babának nagyon nagy szüksége van az anyukájára, így kérdésedre válaszolva én nem hagynám nagyszülőkre. Max. három órára, de nem három napra!
Tényleg ki tudnál kapcsolódni a gyermeked nélkül 3 napig? Ha erre igen a válaszod, és megbízol a nagyszülőkben, akkor menj, jó nyaralást! :)
Én képtelen lennék erre.
Egyetértek az előttem szólókkal én sem hagynám itt,nem azért mert nem bízok bennük,hanem nem tudnék felhőtlenül kikapcsolódni!De ez a te döntésed,ha úgy érzed ez neked nem lenne gond,akkor menj és érezd jól magad:)!
Üdv:2 kisfiú és egy 16 hetes kislány anyukája
Az én babócám 4 hónapos és már aludt a nagyszülöknél egy egy hétvégét .Igen szüksége van az anyukájárai is de meg kell hogy szokja máshol is .nem hinném hogy kárt tennének benne valószinüleg a párod is és te is felnőtél valahogy !
Ez az én személyes véleményem !Amugy már egyszer volt egy ijesmi kérdés és akkor nagyonsokan támogatták a dolgot na ez most nem az a tábor!Amugy is szerintem te döntesz !
Egy 3 hónapos babát még nem lenne szívem 3 napra otthon hagyni. Nagyon hiányozna!!! Szerintem neked is!
Vagy vigyétek magatokkal, vagy várj még a nyaralással pár hónapot!
Kövezzetek meg, de én rájuk hagynám. Mondj el mindent, mi hol van, mit hogy csináljanak, és nem lesz gond. Mondd meg, hogy minden nap hívjanak X alkalommal, így nyugodt leszel, tedd ki a hűtőre vagy valahova a fontosabb tel.számokat. Ha valami gáz van, akkor is rögtön hívjanak, még ha apróság is (biztos, mai biztos). És ha megbízol bennük, tudod, hogy rögtön értesítenek ha van valami (nem valószínű, hogy bármi gond merül fel), akkor nyugodtan rájuk hagyhatod. 3 nap nem olyan sok idő. :)
(Vagy megpróbálhatjátok először csak egy napra, aztán kettőre, végül három napra.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!