14-15 hónapos babátokat rá mernétek hagyni 2 hétre a nagyszülőkre, dédszülőkre?
Merném, csak nem tudnám :)
Persze a Ti helyzetetek más, úgy gondolom, eléggé fontos dolog miatt szeretnétek másra hagyni a babátokat, úgyhogy szerintem egyáltalán nem önző dolog.
Talán valamivel rövidebb idő?
Igen én is ugy gondolom, mint az első válaszoló. 2 hét nagyon sok idő nagyon hiányoznátok egymásnak...
De amugy elmennék!!
Egy munkatársnőmet ilyen idősen hagyták a nagyszülőkre a szülei három hétre. Amikor mentek érte, ő nem ismerte meg őket.
Megértem, hogy fontos lenne most hogy Te és a férjed tudjatok egymásra koncentrálni, de szerintem ez a két hét nagyon sok egy ilyen pici gyereknek. Nem lehetne valamivel kevesebb időre? Vagy csak gyakrabban rábízni őt a nagyszülőkre és több estét tölteni kettesben?
Remélem, minél előbb rendbe jönnek a dolgok!
Bármikor,hisz engem is ők neveltek,nem lenne rossz helyen (bár biztos hogy túlzottan elkényeztetnék)
De hivnám telefonon minden nap,vagy ha van mobilinternet laptoppal,meg nagyinak is internet,akkor videotelefon,és láthatod is...
Az első válaszolókhoz csatlakozom. Szerintem is a két hét azért sok idő, titeket is nagyon megviselne, a végét már nem élveznétek... Ha van rá lehetőség, gondoljátok át, hogy meg tudjátok-e oldani egy hétben a közös nyaralást.
Viszont megérdemlitek a pihenést, főleg, ha eltávolodtatok, és picit helyre is kéne hozni a kapcsolatot, úgyhogy pár napra - egy hétre igenis tessék elmenni és jól érezni magatokat:) Ez minden évben ráférne a gyerekes szülőkre, sokkal kipihentebbek és kevésbé feszültek lennénk a mindennapokban, ráadásul a gyerkőc is látja, hogy apuci-anyuci még mindig odáig van egymásért, ami az ilyen élményeknek is köszönhető.
Bevallom, én is így tennék már két és fél év után... de a férjem szó szerint sírógörcsöt kapott múltkor, mikor egy éjszakára (!) a nagyinál hagytuk a gyerkőcöt:D Meddig lesz ez így úristen...
Szerintem nyugodtan ott hagyhatjátok. Néha beszéljetek telefonon. És nem hiszem, hogy elfelejtene.
Megérdemlitek ezt az utat, úgyhogy hajrá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!