Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyit vagytok a babáitok...

Mennyit vagytok a babáitok nélkül? Kinek mennyi idős a pici? Mikor hagytátok elsőnek nagyszülőkre és mennyi időre?

Figyelt kérdés
2010. aug. 31. 20:27
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
69%

3 hónaposan hagytuk először nagyszülőkre néhány órára, főleg az influenza-járvány idején nem vittük magunkkal vásárolni sem.

Amúgy nem nagyon szoktam lepasszolni, tényleg csak nagyon ritkán, aludni még nem aludt máshol csak itthon, nélkülem sem töltött még max fél napot. Most 23 hónapos a kislányom.

2010. aug. 31. 20:31
 2/39 anonim ***** válasza:
53%
7 hós, még nem hagytuk rájuk, illetve még a legelején, amikor a császáros sebem megmutattam a dokinak, kb. 1 hónapos lehetett, kicsit gyulladt volt, a párom dolgozott, apukám elvitt a dokihoz, anyukám maradt a picivel fél órára. Egyébként, ha megyek a műkörmöshöz 3-4 hetente, akkor a párom van addig a picivel. 1-szer voltam még fodrásznál a születése óta. Ennyi szerintem.
2010. aug. 31. 20:37
 3/39 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk sokat vigyáz rá valamelyik mama,ha megyünk egy héten egyszer -kétszer vásárolni,sosem visszük magunkkal.Sajnos hamarosan kórházba kell mennem egy mütét miatt,igy nagyon sokat lesz anyukámnál a kislányom:-(((4 hónapos.
2010. aug. 31. 20:41
 4/39 anonim ***** válasza:

Először akkor adtam le a lányaimat, amikor már kiszámítható idő volt két szoptatás között, tehát jól elvoltak 3-4 órát. Ez olyan 3 hónap környékén alakult ki. A hozzátáplálás megkezdésével már többet voltak mamázni, de csak napközben.

Ha van lehetőséged lepasszolni így a kicsit, mindenféleképp használd ki. Sokszor elég 1-2 óra is gyerekmentes övezetben, hogy feltöltődjön az ember. A mamikat meg nem kell félteni, felneveltek minket is, és túléltük. :DD

2010. aug. 31. 21:24
 5/39 anonim ***** válasza:

két hetesen, fél órára etetés után, elmentünk bevásárolni.

éjszakára először 7 hónaposan hagytam anyura, semmi gond nem volt.

nagyjából minden hétvégén pár órát a nagyik vigyáznak rá 2-3 hós korától. enélkül én már meg is bolondultam volna :))))

2010. aug. 31. 21:47
 6/39 anonim ***** válasza:
37%

mióta megszületett még nem aludt nélkülünk. és még senki sem vigyázott rá a családból egy percet sem.

másfél éves amúgy

2010. aug. 31. 21:53
 7/39 anonim ***** válasza:
13 hónapos, kb 8-9 hónaposan hagytam apukámra még leugrottam a boltba kb 15 perc. Nem szívesen hagyom senkire, max az apjára. Sosem vagyok nyugodt ha nincs velem. Viszont muszáj elmennem dolgozni (reggel 6-tól kb délután 1-fél 2 ig) így apukámmal lesz addig, nem tudom hogy fogom kibírni, mert ez rengeteg idő még sosem hagytam "egyedül" ilyen sokáig. De majd belerázódok... Nekem rosszabb lesz mint Neki, mert őt nem viseli meg ha nem vagyok ott, nem anyás és nagyon szereti az apukámat.
2010. aug. 31. 21:53
 8/39 anonim ***** válasza:

21 hós, mindig velem van vagy a férjemmel.

4-5 alkalommal vigyázott rá anyukám max 2-3 óra hosszat. Először 10-11 hónapos volt, mikor vigyázott rá.

2010. aug. 31. 21:56
 9/39 anonim ***** válasza:
Nálunk pont ugyanúgy van, ahogy a 21:47-eséknél :)
2010. aug. 31. 22:07
 10/39 anonim ***** válasza:
30%
11,5 hónapos a kisfiam! Ha vmiért nem tudom magammal vinni (ami nagyon nagyon ritka), akkor próbáljuk úgy megoldani a férjemmel, hogy ő legyen vele, de sajnos ő nagyon sokat dolgozik, hajnaltól késő du-ig.Ha nem ér haza, akkor a nagymama. eddig kb 6-7 alkalommal volt nála, kb 1-másfél órára! még nem aludt nélkülünk sehol és nem is tervezzük, hogy máshol aludjon. de mindenki más, vannak sokkal lazább szülők, mint mi. Mi azon az elven vagyunk, hogy magunknak akartuk a babát és ezért nem "tukmáljuk" rá senkire!
2010. aug. 31. 22:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!