Hagytátok valaha a medencébe úgy a gyereket, hogy be volt kakilva? (többi lent)
Pedig szólhattál volna...
Ha nem neki, akkor az úszómesternek. Én biztos megtettem volna!
Ha nem is a nőnek, de bizony a strand illetékeseinek kellett volna szólni. Ilyenkor le kell, hogy engedjék a vizet és fertőtleníteniük kell a medencét.
Eszem megáll, hogy milyen emberek vannak...
Mi is most voltunk nyaralni. A kisfiam 2,5 éves, de minden pisinél is szólt - gondolhatod mennyit jártunk a WC-re :-)
Megjegyzem, pisilni sem láttam egy más gyereket sem :-(((
Szintén gyerekmedence, kislányommal pancsolunk épp, amikor a mellettem lévő kisfiú szólt az anyjának, hogy pisilnem kell, mire az anyja - még csak nem is halkan - "ott vagy a medencében, intézd el".
Szóval nagy az Isten állatkertje.
Nyugodtan szóljál máskor, ha ilyen van. Bár én sem szóltam volna, mert én is inkább a csendesen tűrök kategóriába tartozom, de hát ez már tök gáz...kakis gyerek egy medencében...jaj.
velünk hasonló a homokozóban történt. kis 1 év körüli leányzó homokozott a fiammal. felállt a kislány és a fehér nadrágja tiszta kaka volt. kb. 10 perce voltunk ott akkor. felálltam, megkerestem a szüleit és szóltam nekik, hogy a kislányuk bekakilt. azt mondja a nagymama röhögve, hogy tudják :O
de mondom folyik ki a fos a pelusából abba a homokozóba amiben éppen játszik a többi gyerekkel!
azt mondja, hogy ők tisztába akarták tenni de meglógott :OOO
mondtam, hogy azért próbálkozzanak tovább...
és sikerült tisztába tenniük.
én kibuktam de ez még nem is olyan durva mint a te sztorid :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!