Hagytátok valaha a medencébe úgy a gyereket, hogy be volt kakilva? (többi lent)
Tényleg, ez meg a másik amit nem értek? Hol vannak ilyenkor a szülők? (a sarazós hozzászólásra reagálva)
Nem értem miért nem figyelnek a gyerekre! S ha baj történik, akkor meg beperelik a strandot?
Tényleg sok a hülye, nem is értem!
Soha nem hagynám kakásan.
A lányom 18 hónapos lesz, úszópelust használok neki a strandon (mi is a Szoboszlóira járunk), én meg attól félek, hogyha netalán kakálna az ki ne folyjon a medencébe, mert sajna a pisi az kifolyik belőle. :S Bár egyszer sem kakált még a vízben, eddig. Sűrűn nézem, nem kakás-e a pelusa.
Szörnyű, hogy mik vannak.
Tényleg.és itt lehet látni h városi legenda az h ha belepisilsz a vízbe,akkor az elszineződik.
Az úszópelus olyan mint a sima,de nincsenek benne a nedvszívó mikrogyöngyök,magyarul csak papír.tehát otthon ha ráadnád a gyerekre,simán átázna.
babaúszáson sima kisnacit kérnek amit deréknál és combban is össze lehet húzni,ezek az uszonacik is átengedik a pisit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!